Lifestyle / Reizen
Reizen

5 redenen om je vakantie bij Eliza was here te boeken

Reageer 0
 
Zo veel bestemmingen, zo veel reisorganisaties, zo veel keuzes. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geeft helemaal niks; wij hebben 5 kneitergoede redenen waarom jij jouw vakantie bij Eliza was here moet boeken. 
 
En nee, dit zeg ik niet omdat ik dit moet zeggen, maar omdat ik het zelf ervaren heb en razendenthousiast ben. Ik mocht voor Eliza was here vijf dagen naar het prachtige Griekse Peloponnesos en kwam erachter hoe het is om met deze reisorganisatie op vakantie te gaan…
 
Onontdekte plekjes
Tuurlijk, ook jij stond toen je zeventien was lekker ‘s nachts in club Lolita op Kreta te sjansen met propper Paolo, om vervolgens de volgende dag op het strand je teint bij te werken. En dat veertien dagen lang. Geeft helemaal niks, maar nu je wat ouder bent is het tijd om op vakantie ook echt de cultuur en natuur van het desbetreffende land te ontdekken. Dit doe je niet op plekken waar het overloopt van de toeristen en het eten in de restaurants massafabricage is. Dit doe je op de niet-toeristische, onontdekte plekjes. Eliza was here brengt je hier; haar slogan is niet voor niets ‘waar iedereen linksaf gaat, gaat Eliza rechtsaf’. Dit is ook echt zo. Je zit altijd op een unieke locatie midden in de natuur tussen de locals. 
 
De eerste locatie van Eliza waarin ik verbleef, Orato Villas, inclusief privézwembad en prachtig uitzicht.

Comfort
Laten we eerlijk zijn: bij Eliza was here betaal je wel wat meer dan bij het gemiddelde all-inclusive-hotel met lauwe friet. Maar zolang de prijs-kwaliteit-verhouding in balans is, is dat prima naar mijn idee. En dat is het. De accommodaties van Eliza zijn altijd kleinschalig, wat betekent dat er veel persoonlijk contact is met de eigena(a)r(esse) die het jou zo comfortabel mogelijk probeert te maken. Ik ben inmiddels twee keer weggeweest met deze organisatie op drie verschillende locaties en tot nu toe ben ik altijd meer dan tevreden geweest. Alles is tot in de puntjes geregeld en met vragen of klachten kun je vaak bij de eigenaar van de accommodatie terecht. Daarbij zijn de kamers en appartementen vaak nét even wat comfortabeler dan in een gemiddeld hotel. Dit betekent bij aankomst dat je ultiem kunt genieten en ontspannen!
 
Huurauto
Een van de grootste pluspunten van de reisorganisatie is dat je standaard een huurauto bij je verblijf krijgt. Zodra je aankomt op het vliegveld staat-ie voor je klaar en kun je zelf (met de routebeschrijving die je van tevoren hebt gekregen) naar je accommodatie rijden. Omdat de accommodaties vaak in de natuur liggen buiten het centrum, heb je de auto ook echt nodig. Bovendien is het natuurlijk ideaal om met je eigen vervoer het gebied te verkennen.
 

De tweede locatie van Eliza was here waarop ik verbleef (Ryalos villas): een adembenemend uitzicht vanaf de accommodatie!

Rust
Collega Erica van sales die constant in je nek staat te hijgen, je moeder die belt waarom ze nooit wat van je hoort, je lover die aandacht nodig heeft, je lijf dat schreeuwt om een sportsessie, je cavia die loopt te piepen om eten: aaaargh! Oké, time out, tijd voor vakantie. Maar voordat je op vakantie net zo gestrest bent als thuis, is het belangrijk dat je vakantieomgeving rust uitstraalt. Bij Eliza ben je aan je aan het juiste adres: de accommodaties en de omgeving waarin je zult verblijven stralen één en al Zen-modus uit.

De állermooiste uitzichten
Over Zen-modus gesproken: die bereik je natuurlijk nog beter als je kunt genieten van een adembenemend uitzicht. Een vakantie boeken via Eliza staat zo ongeveer garant voor een prachtig uitzicht over een weide, bergen of zee. Beeld je even in: al wijntjes nippend zit jij met je lover op jullie privéterrasje, kijkend over de heuvels van Peloponnesos?/de Algarve/Toscane/een ander magisch plekje. Boeken dan maar?

Deze zomer langs de Middellandse Zee doorbrengen? Kijk voor de laatste aanbiedingen op de site van Eliza was here.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen