Inspiratie: 7 x tattoos met de naam van je kind

Mama door Paula Heeger

Denk je erover om een nieuwe tattoo te nemen? Misschien wil je er wel een tattoo met de naam van je kind(eren). Alleen kan een geschikte tattoo uitkiezen best wel lastig zijn. Van lettertypes die je kunt uitkiezen voor je tattoo tot tattoo trends die bij je passen. Een tattoo blijft als het goed is voor altijd op je lichaam en daarom is het slim om even wat inspiratie op te doen. Dit zijn 7 tattoos met de naam van je kind.

tattoos met de naam van je kind, tattoos moeders, tattoos kind

Tattoos met de naam van je kind #1 - De minimalistische tattoo

Minimalistische tattoos zijn nog steeds onwijs populair. Kies een simpel lettertype uit dat goed bij jou past en laat hierin de naam van je kind tatoeëren. Om het nog wat toffer te maken kun je kiezen voor een klein hartje of een voetstapje. Ook een datum onder de naam is populair.

Tattoos met de naam van je kind #2 - De heartbeat-tattoo

Maak je tattoo nog persoonlijker en kies een stukje uit van het hartritme dat je kindje in je buik had. Hallo heartbeat-tattoo! Je kunt kiezen om het simpel en minimalistisch te houden, maar er kan ook kleur bij. Denk aan een mooi hartje of een klein bloemetje.


Tattoos met de naam van je kind #3 - De tijd van geboorte of sterrenbeeld

Ook een heel lief idee: leg de geboortetijd van je kindje(s) op je huid vast. Daarbij kun je natuurlijk ook de naam van je kind laten zetten, maar alleen de tijd is ook een optie. Hoe cute? Het sterrenbeeld kun je er ook bij laten zetten.

Tattoos met de naam van je kind #4 - Getekende tattoo

Nadenken over wat voor soort lettertype je wilt voor je tattoo is lastig. Er zijn zoveel opties! Van zwierige letters tot simpele blokletters. Alleen kun je ook kiezen voor een heel speciaal lettertype, namelijk het handschrift van je kind. Te cute! Neem een foto van een tekening waarop je kindje zijn of haar naam heeft geschreven en neem het mee naar de tattooshop. 

Tattoos met de naam van je kind #5 - Zwierige letters

Ook handig om over na te denken: waar wil je je (nieuwe) tattoo überhaupt laten plaatsen op je lichaam? Een leuk tattoo-idee is om voor zwierige letters te gaan en de naam van je kind op je pols te zetten. Liever iets meer bedekt? Dan is onder je schouder ook een goede optie. 

Tattoos met de naam van je kind #6 - In een andere tattoo

Je kunt de naam van je kind ook laten opnemen in een tattoo die je al wilde nemen. Ook kun je de naam laten toevoegen aan een tattoo die je al hebt. Op Instagram spotten we deze bloemige tattoo waar we heel blij van worden! Zo mooi.

Tattoos met de naam van je kind #7 - Op je rug 

Niet iedereen wil een hele zichtbare tattoo. Geen zorgen, want er blijft genoeg plek op je lichaam over! Laat bijvoorbeeld een tattoo met de naam van je kind op je rug zetten. Deze met een hartje bijvoorbeeld. Lief!

Beeld: iStock