Beth showt gigantische Hello Kitty verzameling: van knuffels tot aan speeltjes

Vrije tijd door Jennifer

Vroeger waren we bijna allemaal verliefd op Hello Kitty. Of misschien stiekem nog steeds wel, al verzamelen we inmiddels geen knuffels en stickers meer. Nou, de Amerikaanse Beth wel en haar collectie is indrukwekkend! Ze heeft een enorme verzameling aan Hello Kitty spullen, waaronder zelfs een heel intiem speeltje. Wát?

Lees ook: Verzamelwoede: Esther is verslaafd aan nagellak

Hello Kitty verzamelaar

Je bent nooit te oud voor Hello Kitty. De 44-jarige Beth is moeder en eigenaar van een gigantische Hello Kitty verzameling met een waarde van ruim 17.500 euro. Wow! De collectie bestaat uit onder andere zelfgemaakte T-shirts, dekens, vloerkleden, knuffels en een skateboard. Haar meest bijzondere en kostbare verzamelstukken zijn de Hello Kitty kristallen van Swarovski. Deze kreeg ze van haar partner Michael. Ah!

Waarom houdt Beth zo van Hello Kitty? Aan het Engelse Metro vertelt ze: “Ik vind haar er gewoon schattig uitzien. Meer dan tien jaar geleden kocht ik een paar knuffels van haar, die me troost gaven tijdens een donkere periode in mijn leven. Sindsdien ben ik niet gestopt met het verzamelen van spullen.”

Hello Kitty seksspeeltje

Doordat ze zo openhartig is over haar collectie, krijgt ze ook vaak Hello Kitty spullen. Ze runt haar eigen schoonmaakbedrijf en klanten doneren vaak de spullen, zodra hun kinderen er geen interesse meer in hebben. Inmiddels heeft ze zo’n beetje alles wat er bestaat. Pennenbakjes, een kleine koelkast in Hello Kitty-stijl, hondenpakjes en wat dacht je van een glazen buttplug? Ja ja, Hello Kitty is echt niet alleen voor kinderen. Het Hello Kitty seksspeeltje kostte ongeveer 67 euro. In onderstaande video showt ze haar collectie:

Hoopt op wereldrecord

Hoewel de vrienden en familie van Beth haar een beetje gek vinden vanwege haar collectie, gaat ze tóch gewoon door. Al letten de mensen in haar omgeving alsnog wel op eventuele Hello Kitty spullen. “Ze zijn de eerste die me bellen, als ze iets hebben gezien en denken dat ik het nog niet heb,” vertelt ze. Beth hoopt ooit op een wereldrecord en plekje in het Guinness World Records boek. Met zoveel hulp vanuit haar nabije omgeving en zelfs van volgers op social media, moet dat vast goedkomen.

Lees ook: 9 dingen die we als kind allemaal spaarden