Zijn René en Annebel nog samen na Temptation Island 2022?

Media door Elsemieke

Nu Temptation Island 2022 ten einde is gekomen, weten we ook welke koppels nog samen zijn. In Temptation Island 2022 aflevering 11 werd het een en ander duidelijk voor René en Annebel. Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles hebben het de koppels heel moeilijk gemaakt: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? We bespreken of Annebel en René uit Temptation Island 2022 nog samen zijn. 

Alles over Jan Sietse Prins en Linde ter Haar uit Temptation Island 2022

René en Annabel uit Temptation Island 2022: zijn ze nog samen?

Onder begeleiding van presentatieduo Monica Geuze en Kaj Gorgels gingen vier koppels de ultieme relatietest aan op het zonovergoten Dominicaanse Republiek. De 25-jarige lieve en ambitieuze Annebel en de sportieve en sociale 27-jarige René zijn vijf jaar bij elkaar. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog ergens in hem zit. En niet zo gek ook, want René en Annebel kennen elkaar van Tinder. Saillant detail: René had namelijk nog een relatie toen hij Annebel leerde kennen, dus hij is destijds met haar vreemd gegaan. Daarom vertrouwt ze hem niet. Annebel heeft ook het idee dat René haar soms voor lief neemt. René op zijn beurt wordt hier een beetje gek van en wil testen of ze hem vertrouwt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hun meer kan bieden dan ze nu al hebben. Er staat veel op het spel, want de twee hebben al een huis gekocht.

René en Annabel na Temptation Island 2022

Als je de recente aflevering hebt gezien, heb je kunnen smullen van het romantische aanzoek dat René deed aan Annabel. De beauty zei natuurlijk volmondig ja. René en Annabel zijn dus nog steeds samen na Temptation Island! Wat ze wel vervelend vonden, is dat ze al een halfjaar geheim moeten houden dat ze samen zijn. Hoewel de twee altijd goed opletten waar ze samen waren, ging het één keer toch mis. “Een keer na de opnames van Temptation dachten we dat we samen wel ergens een hapje konden eten. We waren in een afgelegen dorpje waar het heel rustig was, en het was eigenlijk nog vroeg om te eten. Toch maakte iemand een foto van ons, terwijl we daar zo op hadden gelet. Dat was de enige keer dat we een keer samen wat deden en toen werden we meteen op de foto gezet", zo vertelt het verliefde stel aan Grazia. Wel schattig!

Foto: RTL

Lees ook: Alles over Iris en Whitney uit Temptation Island 2022