Grijp je kans: Married at First Sight zoekt weer kandidaten voor nieuw seizoen

Media door Elsemieke

Dat het ook goed kan aflopen na een deelname aan Married at First Sight bewezen niet alleen Sonny en Dylan, maar ook Rowan en Astleigh zijn helemaal gelukkig in de liefde. Na een succesvol avontuur op televisie deelde Rowan op Instagram dat zij en Astleigh samen toe zijn aan de volgende stap in hun leven: nu draagt ze ook zijn achternaam. Wil jij ook een kans op de eeuwige liefde? Married at First Sight zoekt weer nieuwe kandidaten!

Married at First Sight zoekt kandidaten voor seizoen 8

Het einde van Married at First Sight seizoen 7 is er, dus we weten welke koppels getrouwd blijven en welke koppels de handdoek in de ring gooien. Voor een van de koppels, Astleigh en Rowan, weten we dat het allemaal goed gekomen is. De twee zijn nog getrouwd en sterker nog, Rowan heeft al de achternaam van Astleigh aangenomen. Het is al zeven seizoenen lang smullen, want al tientallen koppels zijn blind getrouwd en hebben het ja-woord aan een compleet vreemde gegeven. Je moet het maar durven, maar er staan gelukkig genoeg singles te springen om mee te doen aan dit avontuur op televisie. Daarom starten binnenkort de opnames van het nieuwe seizoen en het goede nieuws is: je kan nog meedoen! Het nieuwe seizoen van het RTL programma krijgt een upgrade. Het zal veel meer gaan lijken op de Australische versie van Married At First Sight, zo zegt seksuologe Eveline Stallaart in de RTL Boulevard Reality Podcast. Wij zijn heel benieuwd hoe dit er precies uit komt te zien!

Rowan van Married at First Sight neemt de achternaam van Astleigh aan

Dat het ook goed kan aflopen na een deelname aan Married at First Sight bewijzen niet alleen Sonny en Dylan, maar ook Rowan en Astleigh zijn helemaal gelukkig in de liefde. Na een succesvol avontuur op televisie deelt Rowan op Instagram dat zij en Astleigh samen toe zijn aan de volgende stap in hun leven. De nodige stappen zijn al gezet in hun relatie: na het jawoord duurde het niet lang voordat Rowan bij Astleigh in Zoetermeer introk. En nu draagt ze ook zijn achternaam. Via social media laat Rowan weten dat haar achternaam nu Van Emden-Eckhart is.

Married At First Sight-Maurice en Dennis uit elkaar

Maar hoe zit het met Maurice, die een tweede kans kreeg nadat Arjan al na een dag de brui gaf aan het huwelijk? We hadden allemaal wel verwacht dat het tussen deze twee goed zou gaan, maar helaas bleek niets minder waar. In de finale-aflevering hebben de twee alleen maar mooie woorden voor elkaar. "Hoe mooi is het dat de liefde zich niet laat leiden, maar komt als de tijd, de plek en vooral de persoon juist blijkt te zijn?”, zei Maurice. "Het experiment eindigt vandaag, maar voor mij voelt het als een begin.” En ook Dennis was enthousiast, maar het bleek niet genoeg. "Verliefd zijn is dat ik niet meer weet wat ik doe en dat ik kriebels heb. Dat had ik niet. Dat is ook nooit zo ver gekomen, dat moment.”