Mooi! Jegor en vriendin krijgen positief babynieuws in Over Mijn Lijk, kijkers in tranen: "zo gegund"

Media door Jennifer

Het populaire tv-programma Over Mijn Lijk is altijd erg emotioneel. Echter is de nieuwste aflevering nog een tikkeltje meer emotioneel. Op social media stromen reacties binnen van kijkers, die onder meer hebben meegehuild met de ongeneeslijk zieke Jegor (31) en zijn vriendin Daisy. Na een aantal negatieve zwangerschapstesten komt de vervulling van hun kinderwens eindelijk dichterbij!

Jegor in Over Mijn Lijk

In het populaire, maar zeer emotionele tv-programma Over Mijn Lijk zien we onder meer de 31-jarige Jegor. In 2015 krijgt hij te maken met veel hoofdpijn en andere vage klachten, waarvoor hij naar de huisarts gaat. Die stuurt hem na lang aandringen naar een neuroloog, waar hij - wederom na lang aandringen - een MRI-scan krijgt. Hier komt helaas geen goed nieuws uit: hij heeft een kwaadaardige tumor in zijn hersenen. Gelukkig voor hem is hij op dat moment nog op tijd. Tijdens een hersenoperatie wordt de tumor namelijk volledig verwijderd. Al is de kans groot, dat de tumor terugkomt.

Helaas gebeurt dat vervolgens ook in 2019. Na het overlijden van zijn vader, die is overleden aan kanker, komt dit logischerwijs als een klap. De behandeling blijkt ook langduriger, al is zijn situatie momenteel nog stabiel. Iets wat fijn is voor hem, want zo heeft hij nog genoeg tijd met onder meer zijn vriendin Daisy. Daar is hij erg gelukkig mee. Het gaat zelfs zo goed, dat ze al snel aan kinderen denken. "Normaal gesproken is dat snel als je pas een jaar samen bent, maar in ons geval begon onze relatie meteen al zo intens," vertelt Daisy op de website van Over Mijn Lijk. Daardoor zijn ze waarschijnlijk sneller in deze fase belandt. Daarnaast weten ze natuurlijk niet precies, wanneer Jegors leven eindigt. Daarom genieten ze samen volop van het leven.

Positief babynieuws

De kinderwens van Jegor en Daisy is dus wel groot. Ze doen ook erg hun best. Zo zien we in Over Mijn Lijk, hoe ze meerdere zwangerschapstesten doen. Alleen is het niet meteen raak. In februari 2023 is Jegor iets minder geduldig dan normaal. "Laat die test gewoon maar zien," zegt hij, waarna Daisy de zwangerschapstest erbij haalt. Vervolgens zegt de uitdrukking op haar gezicht meer dan genoeg. "Weet je wat dit betekent?" vraagt ze aan Jegor, die het niet kan geloven. Hij moet meerdere keren vragen of het echt is. En dan komt het besef en raakt hij er stil van. De tranen glijden uit zijn ogen en ook Daisy houdt het niet droog. "Wauw, wauw, wauw," reageert Jegor dan.

De reactie van Jegor is volkomen begrijpelijk voor kijkers op socialmediakanaal X. Ze leven helemaal mee met het koppel en zitten in tranen voor de buis. "Zo gegund voor Jegor en Daisy," schrijft een kijker. Eindelijk!

Spannende eerste echo

Nu Jegor en Daisy officieel in verwachting zijn van hun eerste kindje, is het tijd voor een eerste echo. Jegor vond het wel een spannend moment, maar gelukkig was alles gewoon goed. "Ik ben wel een stresskip van ons tweeën," vertelt hij achteraf in de auto. Dat komt gewoon door alle negatieve uitslagen, die hij in het verleden heeft gehad. "Alle scans of echo's, dat beeld van wat je ziet, alles is bij mij daarin negatief," legt hij uit. "Eerst m'n vader die overleed aan kanker, waarvan ik elke keer de synthese zag. En daarna ik met de MRI. Daarom is dit heel spannend voor mij."

Lees ook: Over Mijn Lijk ontroert bij start nieuwe seizoen weer hoop kijkers: "gezond zijn is niet vanzelfsprekend"