Meer zelfvertrouwen in bed, zo krijg je dat

Intiem door Sandra E

Het kan best spannend zijn om je tussen de lakens bloot te geven. Kortom gebeurt dit letterlijk én figuurlijk! Je probeert op je charmantst te zijn maar tegelijk razen er duizend gedachtes door je hoofd. “Heb ik wel goed geschoren down under, heb ik niet te veel putjes? “Stop daar in ieder geval mee, je bent prachtig zoals je bent. In dit artikel geven wij je nog extra tips om dat zelfvertrouwen in bed naar een hoger level te brengen.

in bed

Lees ook: Dit is een baarmoederhalsorgasme en zo krijg je er een

1. Mooie lingerie

Verwen je zelf met een mooi, nieuw en sexy lingeriesetje, je zult dan al merken dat je jezelf een stuk zelfverzekerder voelt. Een sexy lingeriesetje onder je kleding kan je zelfvertrouwen flink opkrikken!

2. Laat jezelf zien

Dit is eng, maar hij heeft je toch alles al gezien? Trek je kleding langzaam uit en laat hem je uitgebreid bestuderen als je naakt ben. Je hoeft je nergens voor te schamen. Je mag trots zijn op je lichaam en op jezelf!

3. Praat over je onzekerheid

Wat denk je, dat je partner een berg zelfvertrouwen heeft in bed? Zeker weten dat hij of zij zich ook onzeker voelt. Praat er over. Laat weten hoe jij je voelt in bed, wat je lekker vindt, dat je best onzeker bent en wat meer zelfvertrouwen wilt. He, niemand is helderziend toch? En door er openlijk over te praten wordt de seks alleen maar fijner.

4.Licht aan of uit?

Licht aan of uit? Dat is iets wat altijd een dingetje is in de slaapkamer. Voel je je fijner met het licht uit? Lekker uitlaten. Toch het licht aan, dan doe je het aan. Of maak het gezellig met kaarsjes of kleine lampjes. Een beetje verlichting maakt het gezelliger en geeft sfeer.

5. Bouw aan je zelfvertrouwen

Lekker in je vel zitten en genieten van je lichaam en de seks is fijn. Om je zelfvertrouwen een beetje op te krikken kun je:

  • aanvaarden dat niemand perfect is,
  • focussen op je sterke punten,
  • stoppen met vergelijken met anderen,
  • wees lief voor jezelf en creëer wat vaker een beautymomentje.

6.Stop met nadenken

Stop. Met. Nadenken. Nu! Zet je hersens uit, geniet en gooi je zorgen overboord!

Lees ook: De meest onmogelijke seksstandjes