Waarom meisjes met tattoos enorm sexy zijn

Lichaam door Elsemieke
Schreven we laatst al over waarom we mannen met tatoeages zo hot vinden, vrouwen met tats mogen er ook best wezen! Ze zijn sexy, stralen zelfvertrouwen uit en weten wat ze willen. Dit is waarom inked girls zoveel sexappeal hebben!
 
De één vindt het helemaal niks en de ander verdraaid nog net haar nek niet als er een gekleurd exemplaar voorbij loopt. Een ding is in ieder geval zeker: een chick met versieringen op haar lijf heeft het lef om te doen waar ze zelf zin in heeft, en dat zie je. Dit zijn nog meer redenen waarom meisjes met tattoos enorm sexy zijn!
 

Bron
 
Don’t care
Ja, inderdaad, je hebt honderden euro’s uitgegeven om je lichaam op te leuken met inkt, so what? Het interesseert je echt niet wat anderen daarvan denken, dus laat ze de moeite besparen. Groot gelijk hoor, als jij het mooi vindt dan vinden anderen dat ook. Het gaat erom dat je uitstraalt dat je blij bent met wat je hebt. 
 
Een flinke dosis power
Een girl met tatoeages straalt zelfvertrouwen uit, want ze weet heel goed wat ze wil. We omgeven ons nu eenmaal graag met mensen die een dosis power uitstralen. Beschilderde vrouwen zijn helemaal oké met hun uiterlijk en laten dat ook graag zien. Sexy

Lekker anders
Eerlijk waar, mannen zijn wel een keer klaar met de duizend in een dozijn chicks die zich allemaal hetzelfde kleden, inclusief bijbehorend kapsel. Het is juist superstoer en aantrekkelijk als je durft uit de dragen wat je mooi vindt. Onderscheid je van de rest van het vrouwenvolk en je ontmoet vanzelf de leukste mannen in je leven. Beloofd! 

Bron
 
Risico
Een vrouw die in het trotse bezit is van een paar mooie tats durft risico’s te nemen. De kans dat het op haar lichaam anders uitpakt dan dat ze in haar hoofd had is aanwezig. En wat nu als ze haar versieringen op latere leeftijd helemaal niet meer mooi vindt? Het maakt haar niets uit, she will take the risk. Vrouwen die dat durven zijn hot!

Geen oordeel
Hoe gek haar vriendinnen of haar lover er ook uit zien, het maakt een inked girl niets uit. Ze past zelf ook niet in het standaard plaatje dat de meeste mensen hebben, dus waarom zou ze oordelen of het uiterlijk van een ander? She just don’t care. En dat is de instelling die haar hartstikke onweerstaanbaar was. 

Kledingstijl

Een meid met tats all over haar lichaam kan met haar kledingstijl een mooie persoonlijkheid uitstralen. Ze heeft geen bijzondere outfits nodig om de show te stelen. Een simpele jeans en t-shirt staan haar hartstikke sexy. Een paar afgetrapte sneakers of juist killer heels erbij en ze is ready to rock.

Wat vind jij van vrouwen met tattoos?