Beauty / Lichaam
Lichaam

Jij bent prachtig

Jij, jij bent de mooiste vrouw die ik ken. Je bent prachtig, sterk, knap en je hebt een fantastische persoonlijkheid. Je hebt humor, slaat jezelf door tegenslagen heen en weet je; je bent ook nog eens een verdomd sexy vrouw.
 
Jij, hebt dus geen enkele reden om onzeker te zijn. Dat ultradunne model uit het tijdschrift waar je jaloers naar kijkt? Nou, die is inderdaad knap. En toch kan ze niet tippen aan jou. Want misschien heb je geen maatje 34, geen volle cup D en zitten er een paar minuscule deukjes in je been, maar voldoet Beyoncé wel aan al deze eisen? Nee, en die vrouw is all sorts of sexy
 

 
Jij, moet daarom echt stoppen met de negatieve gedachtes. Want je hebt geen dikke benen, een hangkont en echt: ook niet ?allerlei vetjes?. Kijk je verdomme weleens in de spiegel? Wat ik zie zijn namelijk een stel mooie en gespierde benen, een kont waar elke broek van droomt en die vetjes bevinden zich overduidelijk in je fantasie. En zelfs al zou je een vetje hebben, dan nog blijf je een knapperd.
 
Jij, gaat nu dus leren van jezelf te houden. Je gaat voor de spiegel staan, gooit die handdoek op de grond en kijkt eens een volle minuut naar alle perfectheid die ?jij? bent. En dan bedoel ik niet alleen dat mooie lichaam van je, maar ook de fantastische persoonlijkheid die erin zit. Want mannen krijgen niet alleen kramp in hun nek van het bewonderen van dat strakke kontje, wanneer ze je kennen willen ze je nooit meer laten gaan. 
 
Jij, jij bent prachtig. En dat mag je nooit meer vergeten.

Lees ook de vorige columns van Jerney!Jerney van Poorten - een 25-jarige in ontkenning - heeft een ?overdose? aan fantasie, een boel sarcasme en een afkeer voor mensen die altijd drie zoenen moeten geven.

Wekelijks schrijft ze op haar blog http://schrijftaal.blogspot.com over alles wat in haar ogen bijzonder interessant is. Zoals George Clooney of ruziën in bed. De columns zijn niet politiek correct, maar gelukkig ook nooit politiek: "Want dat is voor oude mannetjes met hangbillen."