Hoe dan? Sabrina geeft maandelijks bijna 1000 euro uit aan eten

Eten door Jennifer

Niet alleen Joey van Friends houdt van eten, we all do! Of we het nou zelf eten of dat we er alleen naar kijken: het maakt niet uit. Sabrina gaat compleet viral op TikTok met haar foodfilmpjes, al schiet zij ook wel erg door in haar eethobby. Maandelijks koopt ze honderden euro’s aan eten en krijgt ze dagelijks flink wat calorieën binnen.

Lees ook: Weekendtip: Zo maak je goddelijke pizza uit de Airfryer

Veel calorieën, toch slank

Je zou denken dat Sabrina een grote kledingmaat heeft door al haar afhaalmaaltijden en snacks. Ze krijgt dagelijks zo’n 5000 calorieën binnen. Dat blijft dan toch ergens hangen? Nou, niet bij deze lucky lady, want het BMI van de 26-jarige Sabrina blijft gewoon gelijk. Ondertussen reist ze stad en land af op zoek naar de beste restaurants. De liefde voor eten zat er van kleins af aan al in, mede dankzij haar vader. Aan het Engelse Metro vertelt ze: “Toen ik een baby was, knabbelde mijn vader de ribs van het bot. Vervolgens gaf hij mij het bot om op te zuigen.” Haar vader was een groot voorbeeld. Ze probeerde net zoveel te eten als hij.

Bijna 1000 euro aan voedsel

Hoewel ze al jaren fan is van eten, vindt het hoogtepunt plaats tijdens de lockdown. Gedurende de strenge coronapandemie bleek de thuisbezorgdienst haar beste vriend. Oeps! Vooral de Chinese afhaalmaaltijden waren een favoriet. Al is haar vriendje Phil gek op burgers en pizza, dus af en toe moest ze even een compromis sluiten. “Er was een tijd dat ik in één maand bijna 1000 euro aan voedsel, wat belachelijk is,” vertelt Sabrina. Volgens haar is ze van nature slank. Ze hoeft daardoor niet per se naar de sportschool, zelfs niet nu ze zoveel calorieën binnenkrijgt per dag. Ze eet overigens niet élke dag zoveel eten. Soms mindert ze even tijdens een vakantie, als ze daar behoefte aan heeft.

@sabrinacorrinx Bit brekky on a morning of a fulls days work in the shop 🙊 #fyp #foryou #foryoupage #straightingal #food #foodie #brekky #breakfast ♬ original sound - Sabrina Corrin Moore

Dagelijkse eetpatroon

Hoe zien haar dagelijkse maaltijden er eigenlijk uit? Tegenwoordig start Sabrina haar dagen met een kop zwarte koffie, chocoladebroodje, ‘Whispa Gold’ chocoladereep, geraspte gebakken aardappels en een wrap. Vervolgens eet ze tussendoor chocoladerepen en eten van verschillende take-aways of eet ze ’s avonds in een restaurant.

Support voor mensen met eetproblemen

Iemand die veel eet en weinig aankomt, levert toch een hoop onzekerheid op bij andere mensen? Nou, kennelijk niet. Volgens Sabrina helpt de liefde voor eten haar volgers, wanneer zij strugglen met eetproblemen of hun eigen lichaam. “Ik normaliseer eten voor hen,” zegt ze. “Dat maakt me echt trots. Als ik op wat voor manier dan ook kan helpen, doe ik dat graag.”

@sabrinacorrinx Nowt beats me regular Chinese takeaway🤍 #foryou #fyp #foryoupage #goviral #stunningbehaviour #straightingal #food #chinesefood ♬ original sound - Sabrina Corrin Moore

Lees ook: Hongerig naar bed of laat nog iets eten: wat is beter?