Maak de koude dagen extra warm met deze kerstcadeaus vrouw

It’s beginning to look a lot like Christmas… de kerstdagen staan weer voor de deur. Kortom: koude dagen, gezellig samenzijn met familie, cadeautjes, heerlijk eten en hopelijk een witte wereld. Ben je nog hard op zoek naar fraaie kerstcadeaus voor een vriendin, je moeder of je zus? Of zoek je zelf nog een hartverwarmend kerstcadeau vrouw? We helpen je graag een handje mee. In dit artikel geven we je een paar tips voor heerlijke cadeaus voor de winter.

kerstcadeaus vrouw

Leuk om te weten: daarom geven we kerstcadeaus

Eerst willen we je wat meer vertellen over wáárom we eigenlijk cadeautjes voor elkaar kopen tijdens de kerstdagen. Het is voor veel mensen in Nederland immers een vaste traditie geworden die ieder jaar gevierd wordt. Feit is in ieder geval dat deze traditie langzaam maar zeker uit Amerika is overgewaaid, net als deze andere Amerikaanse trends die we nu in Nederland vieren. De oorsprong van het geven van kerstcadeaus tijdens kerst is beïnvloed door heidense gewoontes. Romeinen gaven elkaar tijdens Saturnaliën op 17 december al cadeautjes - dé dag waarop de god van de landbouw Saturnus, werd geëerd.

Deze dag vierden ze met een groot diner waarbij het gebruikelijk was om de gastheer enkele cadeaus te geven. De kans is groot dat de christenen deze traditie hebben overgenomen van de Romeinen. Wat ook heel goed mogelijk is, is dat het cadeautjes geven tijdens Kerstmis iets te maken heeft met de Drie Koningen die vlak voor de geboorte van Jezus Christus daar op bezoek kwamen. Zij kwamen namelijk niet met lege handen, maar met mirre, goud en wierook. Christenen zouden hierdoor geïnspireerd zijn geraakt om elkaar een presentje te geven tijdens de kerstdagen. Wat de reden ook is - wij worden er vandaag de dag in ieder geval erg blij van! En waar kun jij nou een vrouw echt blij mee maken?

Opwarmbare knuffelboots voor de koude dagen

Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor jezelf of naar een kerstcadeau vrouw voor een van je vriendinnen, je zus of je moeder: een paar opwarmbare knuffelboots mag zeker niet missen op je lijstje. Opwarmbare? Jazeker! Deze heerlijke zachte boots kun je in de magnetron opwarmen, waarna je van heerlijke warme voeten kunt genieten. Voor echte koukleumen dus een absolute musthave, want hiermee kom je gegarandeerd warm de winter door. Het leuke is dat er verschillende varianten beschikbaar zijn, zodat er altijd een passende match te vinden is. Ga voor een paar stoere luipaardboots of kies voor een basic zwarte of paarse kleur.

kerstcadeaus vrouw

Kerstcadeau vrouw: voetmassage-apparaat 

Wat ook absoluut niet mag ontbreken onder de kerstboom is een voetmassage-apparaat. We snappen het helemaal wanneer je even geen idee hebt waar we het over hebben. Een voetmassage-apparaat is een heerlijk apparaat dat bedoeld is om je voeten een lekkere massage te geven. Dit apparaat beschikt over verschillende instellingen waardoor je voeten even flink verwend kunnen worden. Je kunt het apparaat helemaal naar je eigen voorkeuren instellen. Dit voetmassage-apparaat is zoiets waarvan je nooit wist dat je het nodig zou hebben, maar wat écht heel fijn is. Het is bijvoorbeeld ideaal voor iedereen die last heeft van koude of pijnlijke voeten in de winter.

voetmassage

Verwarmbare knuffels voor koude handen

Ben jij zo iemand die altijd koude handen heeft? Of ken je iemand die zelfs aan handschoenen niet genoeg heeft om haar vingers weer op te laten warmen? Dan is een verwarmbare knuffel een ontzettend goed cadeau. Verwarmbare knuffels doe je net als de opwarmbare boots in de magnetron om ze goed op te warmen. Vervolgens heb je je eigen persoonlijke mini-verwarming die ook nog eens gemaakt is van een knuffelbaar materiaal. Wat extra leuk én lekker is, is dat er in sommige verwarmbare knuffels een heerlijke (lavendel)geur zit. Wedden dat dit je beste vriend wordt deze winter?

Perfect kerstcadeau vrouw: zeemeermindeken voor op de bank

Wat ook niet mag missen deze winter is een warme plaid voor op de bank. Hierbij kun je kiezen voor een ‘gewone’ deken van fleece of wol, maar wat natuurlijk helemaal te gek is, is om voor een speciale deken te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze zeermeermindeken? Deze sprookjesachtige deken heeft de vorm van een zeemeerminnenstaart en ziet er daarom heel magisch uit. Dat is niet het enige voordeel van deze toffe deken. De zeemeermindeken is daarnaast warm, met een lengte van 190 cm lekker lang en heel zacht. En niet onbelangrijk: je blijft lekker op het droge met je eigen zeemeerminnenstaart.

kerstcadeaus vrouw

Secco bruisballen voor in bad als kerstcadeau vrouw

Last but not least: heb jij of degene aan wie je een cadeau geeft een bad? Scoor dan zeker deze zogeheten Secco bruisballen voor in bad. Dat zijn gouden bruisballen die je in het warme badwater moet gooien waarna je geniet van een heerlijk ruikend warm bad. Wees niet bang: je zult niet naar prosecco ruiken wanneer je het bad uitkomt. Wel zitten de bath bombs onder de glitters en zorgen ze ervoor dat je helemaal tintelend weer het bad verlaat. Dat klinkt als het ideale kerstcadeau vrouw voor iedere vrouw die zin heeft om heerlijk te ontspannen.