Er bestaat een speciale katten-Monopoly en je wilt 'm voor kerst

Cadeaus & hebbedingetjes door Roos

Monopoly, wie kent 'm niet. Al jaren is dit hét bordspel voor de hele familie. Toch kan het na al die tijd wel een opfrissertje gebruiken. Daarom hebben ze ingespeeld op het katten-zijn-hot-tijdperk en een Cat-Opoly op de markt gebracht. En dat is, jawel, de kattenvariant op het klassieke bordspel. Geloof ons, dit wil je!

Cat-Opoly

Cat-Opoly is de pawesome variant op het aloude klassieke bordspel Monopoly. Zoals je waarschijnlijk al vermoedde zit het spel boordevol kattenweetjes, dus je kattenkennis wordt flink op de proef gesteld. Ook zijn de pionnen geheel in stijl omgetoverd tot een blik kattenvoedsel, een vis, een muis en een melkfles. Kortom, het perfecte kado voor de ultieme catlover

Pak 'm in als Sinterklaascadeau of leg hem onder de kerstboom voor je zus of tante. Heb je meteen iets leuks te doen tijdens de gure kerstdagen. Flinke bak warme choco erbij en spelen maar. Je kunt het spel hier bestellen voor 25 euro.

Hond-Opoly

Ben je niet zo'n kattenfan? Niet getreurd, want we hebben ook een hondenvariant voor je in de aanbieding die je hier kunt bestellen.

Lees ook: 25 x Deze foute kersttruien liggen nu in de winkel 2017