Dankzij dit cadeaupapier hebt jij geen moeite meer met inpakken!

Cadeaus & hebbedingetjes door Fadak

Woohoo, de maand vol eten, gezelligheid en cadeautjes is weer in aantocht! Van Sinterklaas en Kerstmis tot aan Oud & Nieuw. To be honest, het leukste aan de feestdagen vinden we toch wel de cadeautjes. Nou… Als we het niet zelf hoeven in te pakken.

Het gaat niet zonder slag of stoot. Je gooit heel het huis overhoop om een rolletje plakband te vinden, want toevallig zag je het nog een paar weken geleden op je bureau liggen. En als je het ein-de-lijk hebt gevonden, dan kun je het beginnetje niet vinden of blijft het continue vastplakken aan je vingers, ulgh!Magisch cadeaupapier?
Vanaf nu hoeft het geen hele strijd meer te zijn om een presentje in te pakken dankzij Gary Hoffman. Het luxeprobleem rondom het inpakken van een cadeau heeft hem op het idee gebracht om te werken aan *tromgeroffel*… likbaar inpakpapier! De Engelsman geeft aan dat het papier speciaal is ontwikkeld zonder gekke smaakjes. Je kunt het op iedere plek likken en plakken, awesome! Het scheelt je vanaf nu enorm veel tijd om het geschenk er netjes en leuk uit te laten zien, plus het papier is nog recyclebaar ook. Al klinkt dit iets minder smakelijk…

Christmas theme
De uitvinders van het inpakpapier hebben het deze maand uitgebracht, net op tijd voor Kerst! Tot nu toe is het pakpapier alleen met een kerstthema, maar niet getreurd, want Hoffman is bezig met nieuwe ontwerpen.

Kan dit pakpapier jouw redding zijn deze feestdagen? Lucky you, want Instawrap verzendt namelijk ook naar Nederland. Het enige nadeel is dat je voor twee vellen al ruim €4,-  betaald en er komen nog verzendkosten bij kijken. Ouch! Hier kun je bijna een nieuw cadeau voor kopen.Ga jij dit cadeapapier aanschaffen?