Beste cadeautips voor je beste vriendin

Cadeaus & hebbedingetjes door Jeanine

Eén van de leukste dingen om te doen, is toch wel cadeaus geven. Iemand verrassen en helemaal blij maken, dat is toch mooi om te zien? Vooral je beste vriendin wil je zo nu en dan lekker verwennen. Op een gegeven moment raakt de inspiratie wel een beetje op en heb je eigenlijk geen idee meer wat je iemand kunt geven. Tips nodig? Wij zetten de leukste cadeaus op een rijtje!


Lees ook: Dit zijn de leukste kaartjes die je ‘zomaar’ naar iemand kunt sturen

Flesje drank

Weet je écht niet wat je moet geven? Geef dan een flesje drank. Of je nou een goede fles wijn haalt of een cocktail in een flesje, hier kun je altijd op terugvallen.

 

Iets erotisch

Het ultieme cadeau om aan elkaar te geven is toch wel een seksspeeltje. Een sexy outfit, een vibrator of een bondage starterset, dat zijn nog eens cadeaus met een knipoog! Wedden dat ze er stiekem wel blij mee is?

 

Decoratie

Is je vriendin een interieurfanaat en houdt ze van mooie dingen? Dan kun je met mooie decoratie de plank bijna niet misslaan. Een fleeceplaid, iets voor aan de muur of een beeldje bijvoorbeeld.

 

Sieraden

Je kent je beste vriendin natuurlijk door en door, dus je weet wel een beetje wat haar stijl is. Sieraden geven is altijd een goed idee. Geef bijvoorbeeld eens een zegelring of een ketting met haar sterrenbeeld cadeau.

 

Iets om te doen

Geef eens een activiteit cadeau! Voor haar alleen, met een partner of juist voor jullie samen. Het is hartstikke leuk om zo nieuwe dingen te proberen en het is iets waar ze echt wat aan heeft.

 

Lees ook: 10 x cadeaus voor die hard Friends fans