Fashion / Cadeaus & hebbedingetjes
Cadeaus & hebbedingetjes

Dit zijn de leukste kaartjes die je ‘zomaar’ naar iemand kunt sturen

Voor veel van ons geldt dat we familie of vrienden lange tijd niet hebben gezien. Door de coronamaatregelen blijft het lastig om bijvoorbeeld op verjaardagsvisite te gaan of om gewoon weer eventjes met elkaar af te spreken. Voor het houden van contact met elkaar, heeft online kaartenwinkel Greetz ‘zomaar’ kaartjes in het assortiment. Kaartjes die je, zonder directe aanleiding, ‘zomaar’ kunt sturen naar iemand die je lief is.

kaartjes

1. Even gedag zeggen

Dit is een perfect kaartje om iemand gedag te zeggen die je al veel te lang niet hebt gezien. Een attente manier om even te laten weten dat je diegene zeker niet bent vergeten en wellicht ook gelijk kunt uitnodigen om weer samen iets leuks te doen, zodra het weer mogelijk is. 

kaartje

2. Een opfleuren ‘Liefs’

Een vrolijke kaart die meer dan geschikt is om naar een goede vriendin te sturen. Met het leuke design zeker eentje die een prominent plekje krijgt bij de schoorsteen. De kaart is ontworpen door Marieke Witke (van studio Patricia Maria). 

kaartje

3. Vriendschap

Tekeningen van Fiep Westendorp (de vaste illustrator van Annie MG Schmidt) zijn heel herkenbaar en ontzettend leuk. Deze kaart met een omhelzende Pim en Pom zijn bekend van het gelijknamige boek van de schrijfster Mies Bouhuys. Leuk om iemand te verrassen met een flinke knuffel in de brievenbus!


 

4. Hug per post

Over knuffelen gesproken. Deze ‘hug’ kan kan je via de post overbrengen! Deze kaart is ontworpen door studio Tsjip, nu bekend onder de naam Petite Fleur. Een fleurige kaart waar je iedereen blij mee kunt maken.

kaartje

5. Wat liefde in een envelop

Als het gaat om aandacht voor elkaar, komt daar altijd ook een stukje liefde aan te pas. Met deze kaart kun je iemand verblijden per post met een wat liefde,bijvoorbeeld als iemand wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Iets wat ongetwijfeld gewaardeerd zal worden!

kaartje