10 bijzondere cadeaus voor Moederdag

Cadeaus & hebbedingetjes door Angel

Dit jaar valt Moederdag op 9 mei. Het is de dag om je moeder even extra te verwennen en te laten zien dat je haar waardeert en liefhebt. Je kunt je moeder gelukkig maken met deze 10 bijzondere moederdag cadeaus! Van een gepersonaliseerde wijn tot een wandeling met alpaca's.

Lees ook: Moeders delen eerlijke waarheid over het leven voor en na ouderschap

Van alles wat

Van creatieve tot actieve cadeaus: gepersonaliseerde wijn, weekendje weg, een high chocolate proeverij, met zijn tweetjes wijnen, of geef je moeder een hele spa wellness experience! Het gaat om het gebaar, dus maak het zo persoonlijk als jij wilt met deze cadeaus! 

Gepersonaliseerde wijn

Kleur, oorsprong, smaak én een eigen etiket met foto of tekst uitkiezen. Als je moeder van wijntjes en leuke foto's houdt, zit je goed met dit moederdag cadeau.

moederdag cadeaus wijn

 

Drie dagen Valkenburg

Even eruit in Valkenburg! Hotel Limburgia staat bekend om de ontspannen, maar ook sportieve sfeer. Dit hotel heeft een tweepersoonskamer, een uitgebreid buffet en mooi uitzicht. Samen met je moeder (of het hele gezin) kunnen jullie lekker uitwaaien in de natuur: bossen met heuvels, fietsroutes en mountainbike routes. Ook zijn er allemaal gezellige kleine straatjes om te bewonderen.

 

Rondvaart Haarlem

Houdt je moeder van een leuke, sfeervolle stad? Een kijkje door de binnenstad van Haarlem in een rondvaartboot is het perfecte uitje tijdens de lentedagen. Zo zien jullie bijzondere plekken die misschien nog nooit zijn opgevallen als je ging wandelen. 

 

High chocolate

Is je moeder echte chocolade lover? Dan wordt ze zeker blij met deze verrassing! Een echte proeverij met allerlei lekkernijen zoals bonbons, chocolade fondue met fruit en marshmallows, koekjes... En nog veel meer! 

 

Ballonvaart

Een bijzonder Moederdag cadeau voor de moeder zonder hoogtevrees! Deze ballonvaart kun je op verschillende plaatsen beleven: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg. Daarna kun je nog lekker bijkomen met een champagnedoop en -toast.

moederdag cadeaus

 

Sauna wellness

Gun je moeder een heerlijke dag vol ontspanning! Dit wellnesscentrum in Leiden heeft een prachtig uitzicht over de stad. Terwijl je een duik neemt in het zwembad kun je het volop ervaren. Er zijn verschillende soorten sauna's met opgietingen, een kruidenbad en whirlpool. Een moederdag cadeau om nooit te vergeten.

 

Zilveren ringen maken

Wil je je creatieve moeder een leuk, doe-het-zelf cadeautje geven met een leerzame ervaring? Dan is deze workshop perfect. Smeden, solderen, afwerken en polijsten. Alles voor een creatieve, gezellige middag!

 

Alpaca's ontmoeten

Voor de echte dierenliefhebber is dit een geweldig cadeau! Alpaca's knuffelen, aaien én een wandeling met ze maken. Tijdens deze meet & greet kom je er snel genoeg achter waar ze van houden, of ze nou echt spugen.. 

 

Orchideeën Hoeve

De overdekte tuin van wel 25.000 vierkante meter vol met kleuren, duizenden soorten zeldzame orchideeën, tropische vogels en nog veel meer. Het is net alsof je in een echt regenwoud bent dankzij de typische junglegeuren. Voor de echte natuurliefhebber is dit een volmaakte belevenis.

 

Verwenpakket

Dit verwenpakket heeft drie leuke verrassingen: een rondvaart door de Biesbosch, picknicken in het bos en een brunch op de Euromast. Deze drie activiteiten kun je in Brabant, Utrecht en Rotterdam doen. De activiteiten hoeven niet op dezelfde dag gedaan te worden, gelukkig heb je een heel jaar lang de tijd om deze te plannen samen met je moeder, of je moeder met een vriend(in).

Lees ook: 10 dingen die je alleen begrijpt als je een jonger zusje hebt