Moederdag cadeau knutselen: dit zijn de leukste cadeautjes! 

Vrije tijd door Michelle H.

Zondag 13 mei 2018 worden alle moeders in het zonnetje gezet: het is weer Moederdag! Een cadeautje geven is altijd leuk, maar het is nog veel leuker om zelfgemaakt cadeautje te geven. Wil je ook een mooi Moederdag cadeau knutselen? Lees dan vooral even verder. 

Lees ook: Wat te doen met Pasen? De leukste paasuitjes

Spreuk

Wil je een Moederdag cadeau knutselen waar je moeder ook na Moederdag nog hard om kan lachen? Denk dan eens aan de uitspraken die je mams altijd doet. Deze kun je haar namelijk ook cadeau doen. Huh? Ja! Door haar leukste uitspraak op een mooi tegeltje te schilderen geef je haar de ultieme verrassing. Ook kun je via verschillende websites deze grappige Delfts blauwe tegeltjes laten maken. Een mooie oplossing voor degene die niet zo handig zijn in een zelfgemaakt Moederdag cadeau knutselen.

Wijn

Een Moederdag cadeau knutselen is ook leuk als je moeder een enorme wijnliefhebber is! Door een wijnfles te maken met een persoonlijk etiket zal je moeder achteroverslaan. Via veel websites kun je dit mooie Moederdag cadeau maken. Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Dan kun je dit etiket natuurlijk ook zelf knutselen. Moederdag zal door dit cadeautje nooit meer hetzelfde zijn! 

Fotoboek

Vind jij het ook zo leuk om door al jouw fotoboeken van vroeger te bladeren en wil je graag een Moederdag cadeau knutselen? Dan is het een leuk idee om een fotoboek voor je moeder te maken! Dit cadeau kun je natuurlijk met de hand maken, maar ook via het internet kun je dit mooie Moederdag cadeau knutselen. Om dit geschenk nog mooier te maken, kun je er foto's van jullie samen in doen. Gegarandeerd dat je moeder door dit prachtige cadeau naar de tissues grijpt. 

via GIPHY

Liefdeskoekjes

Denk je nu: "Shit, ik wil wel een Moederdag cadeau knutselen, maar ik ben niet zo handig"? Niet getreurd, want ook als je geen doorgewinterde 'creabea' bent, kun je toch een Moederdag cadeau knutselen. Door een paar lekkere koekjes te bakken, zal je met een klein uurtje het perfecte cadeau hebben. Stop de koekjes in een mooie trommel en strik er een mooi lintje omheen. Met deze tips kan iedereen een Moederdag cadeau knutselen, toch?

Lees ook: Altijd handig: de beste 1 april grappen voor je op een rijtje