Slim shoppen met de Shopgids-app!

Voor je grote shopavonturen kijk je natuurlijk altijd even op Shopgids.nl - voor het vinden van leuke, nieuwe adresjes in een vreemde stad, om een fijne winkelroute samen te stellen of om een bestaande route uit te printen. Maar geef toe: dat gehannes met papiertjes kan tijdens het shoppen toch wat irritant zijn. En daarvoor is de Shopgids iPhone-app ontwikkeld! Deze nieuwe applicatie houdt jou voor én tijdens het shoppen helemaal op de hoogte van de beste adresjes. Hoe dan, vraag je je af? Het is heel simpel!

Als je de Shopgids-app opent en instelt waar je gaat shoppen, laat de applicatie meteen de winkels zien die ook opgenomen zijn in Shopgids.nl. Daarnaast kan je ook instellen waarvoor je wil gaan shoppen, zodat je alleen de winkels ziet waar je die producten kan bemachtigen. Met een handig kaartje zie je meteen waar je heen moet!

 


Naast de adresgegevens en de locatie van de betreffende winkel, krijg je met de Shopgids-app ook toegang tot exclusieve kortingsacties - wat natuurlijk altijd fijn meegenomen is! Sommige winkels stellen zelfs speciale Shopgids-aanbiedingen samen, waar je dus alleen met de Shopgids-app recht op hebt! Bovendien kost het helemaal niets om de app te downloaden... Ideaal toch?!

Op dit moment bevat de applicatie meer dan zevenduizend retailers, verdeeld over meer dan vijftig shopcategorieën. Deze aantallen zullen de komende tijd nog flink worden uitgebreid... Ook komt er binnenkort een Android-versie van de app beschikbaar. Voorlopig is 'ie er alleen voor de iPhone, dus heb je er één, download de Shopgids-app dan snel! Zeker als je binnenkort wil gaan shoppen... ShopZe!