Ons nieuwste zusje: Beautyscene!

Media door Redactie Ze.nl

Beschuit met muisjes kregen we nog net niet, maar feest was het wel toen Beautyscene.nl vorige week dan écht ‘geboren’ werd. Of herboren, kunnen we beter zeggen. De site is het resultaat van een samenwerking tussen LushiousBeauty en Yourscene, en gaat verder als Beautyscene om de grootste, leukste en best geïnformeerde beautywebsite van Nederland te worden. Op Beautyscene vind je dagelijks meerdere artikelen over - onontkoombaar - beauty, mooie make-up, fijne en natuurlijke huidverzorging, hippe nagellakkleuren en daarnaast ook veel reviews, achtergrondinformatie, het laatste nieuws op het gebied van beauty en veel goede en handige tips. Dé site waar je moet zijn als beauty addict!

LushiousBeauty kennen jullie wellicht al als de blog van Debbie Zwiers. De site begon twee jaar geleden als beautyblog en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige site met meer dan 200.000 bezoekers. Niet alleen wij zijn erg excited over de komst van ons nieuwste zusje, ook Debbie heeft ontzettend veel zin om aan Beautyscene te gaan werken: “Ik ga dit avontuur met heel veel plezier aan, er staan heel wat spannende dingen te gebeuren de komende maanden!”

  
Hoofdredactrice Debbie en redactrices Wendy en Charlotte


Eén van die spannende dingen was het lanceren van Beautyscene.nl, een andere grote verandering is de komst van een nieuwe redactrice. Werd Debbie in het LushiousBeauty-tijdperk altijd geassisteerd door redactrice Wendy, ze krijgt nu ook versterking in de vorm van redactrice Charlotte! Een gezellige club meiden dus, die jullie op de hoogte gaat houden van alle ins & outs op het gebied van beauty.

Dus, ben je een beauty addict en ben je benieuwd naar ons nieuwste zusje? Neem dan snel een kijkje op Beautyscene.nl!