WIN: Lily's Cupcakes-shirt

Winacties door Redactie Ze.nl

Het I love Lily's Cupakes-shirt is gemaakt in een beperkte oplage en wordt onder andere gedragen door Bo Mulder (de stylish vriendin van X Factor-winnaar Jaap), beautyblogster Jamie Li en ook model Josh Veldhuizen en Christina Curry hebben een exemplaar. En jij kunt 'm ook dragen!

De shirts zijn verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL, kosten 17,50 en zijn alleen online te bestellen. Stuur een mail naar lily@lilyscupcakes.nl o.v.v. Cupcake T-shirt, geef aan welke maat je wil hebben en dan ontvang je verdere informatie over de betaling. Binnen drie dagen na storting worden de shirts verstuurd. Daarnaast kun je het shirt bestellen op www.bienvenu.nl en www.lexingtonavenue.nl, maar hij is dus ook te winnen hier op Ze.nl!

Ze.nl mag een aantal I love Lily's Cupakes-shirts weggeven (in een maat naar keuze). Om kans te maken op 't shirtje moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 3 oktober. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.