Robinson-kijkers ergeren zich aan Annemiek: 'Wat doet zij? Helemaal geen moer!'

Media door Jennifer

Waar de ene aflevering van Expeditie Robinson vol zit met complotjes, gaat het bij de andere aflevering over één ding. Of eigenlijk persoon, namelijk Annemiek. In aflevering 26 zien we de boerin terugkeren op haar eiland, maar veel Robinson-kijkers zijn hier niet blij mee. Wanneer vliegt mevrouw zuurpruim er eindelijk uit? We nemen je mee door de aflevering.

Lees ook: Expeditie Robinson 2021: de laatste ontwikkelingen

Sandra's uitspraak

Aflevering 26 van Expeditie Robinson begint met Annemieks terugkeer in Kamp Groen, nadat ze werd verslagen door Sandra. Zelf is ze dolblij, dat ze weer terug is bij haar kampgenoten. Bij terugkomst klapt ze woest uit de school over haar aartsrivaal, die kennelijk tegen Annemiek zei: "Doen jullie wel een beetje zuinig met de rijst en de meel?" Dit terwijl volgens hen juist Sandra degene was, die alle voedselvoorraad erdoorheen jaagde. Niet alleen Do is zichtbaar verbaasd. Ook de Robinson-kijkers zijn sceptisch over de uitspraak.

Annemiek

De twijfel bij kijkers over Annemiek haar verhaal komt niet zomaar aanwaaien. Expeditie Robinson-kijkers zijn al heel lang niet blij met de boerin. Volgens velen kijkers is Annemiek een zuurpruim eerste klas. Ze kunnen hun haat ook niet vaak genoeg uiten. Veel kijkers hoeven geen vrienden te zijn met haar.

Niet alleen zijn Robinson-kijkers het gezeik en de wraakgevoelens van Annemiek zat. Ze balen ook dat Annemiek Sterrin heeft 'ingepikt'. Waar Sterrin eerst continu met JayJay de natuur in ging, hangt ze nu vooral rond met BFF Annemiek.

Een handjevol Robinson-kijkers snapt de haat op Annemiek niet. Elk verhaal bestaat uit helden en slechteriken, toch? Sommige denken dat Annemiek gewoon een spel speelt:

Gekke plottwist

De kijkers hopen dan ook dat Annemiek eruit vliegt tijdens de eilandraad in aflevering 26. We weten in ieder geval direct dat JayJay door is. Hij won namelijk eindelijk immuniteit tijdens de proef en mag voor het eerst naar Winnaarseiland! Van tevoren zagen Expeditie Robinson-kijkers wel Sterrin en Annemiek smoezen over de eilandraad. Dit zorgde voor enige verwarring. Huh?

Eilandraad aflevering 26

Helaas! De Robinson-kijkers hoopten, maar kregen niet hun zin. Helaas voor hen vliegt niet Annemiek, maar Sterrin met haar lieve vlechtjes uit de expeditie. Veel kijkers balen dat de zeurende boerin wéér een aflevering overleeft:

Lees ook: Twitter gaat los op Sandra's 'kromme arm' in Expeditie Robinson-proef