Zo bespreek je jouw seksfantasieën met je bedpartner

Intiem door Anne-Fleur

Over spannende seksfantasieën nadenken vind je soms misschien al wel een beetje freaky, laat staan dat je het daadwerkelijk moet uitspreken tegenover je bedpartner. Best wel eng, als je het ons vraagt, want je weet natuurlijk nooit hoe je vrijmaatje reageert. Toch is het belangrijk om je uit te laten over je needs in bed en dit is hoe je dat doet. 

Lees ook: Met deze tips brengen je zintuigen de seks naar een next level

Zo bespreek je je seksfantasieën met je bedpartner

Bij alleen de gedachte eraan krijgen we al de kriebels. Misschien weet je in je hoofd heel goed wat je wil, maar vind je het doodeng om dat uit te spreken tegenover je bed buddy. Helemaal niet gek, want je stelt je op deze manier natuurlijk super kwetsbaar op. Toch blijft communicatie in elk geval key. En dus óók met het bespreken van jouw (kinky) seksfantasieën.

Ga er rustig voor zitten

Zomaar jouw gevoelens en gedachtes uiten tijdens een avondje uit met vrienden of tijdens een dagje naar het pretpark met je schoonfamilie, lijkt ons niet zo'n puik plan. Je wilt je partner (of andere naasten) niet afschrikken en diegene op een voetstuk plaatsen. Ga er dus rustig voor zitten of liggen - whatever you like - en zorg ervoor dat jullie in ieder geval met z'n tweeën zijn. Scheelt weer een hoop ongemakken. 

Keep it casual

Wanneer iets ongemakkelijk is, is het super belangrijk dat je er niet een nóg groter ding van maakt. Heb je besloten om jouw spannende fantasieën eens te bespreken met je bedpartner? Dan is het fijn voor jullie beiden als je het gesprek gewoon casual houdt. Wel met z'n tweeën, maar maak er niet een te groot ding van. 

via GIPHY

Wees jezelf én wees eerlijk

Vaak als je iets moet bespreken wat je liever niet doet, dan heb je (heel mens eigen) nog wel eens de neiging om niet de volledige waarheid te zeggen of je anders voor te doen. Je hoopt dat degene waarmee je dat ongemakkelijke ding bespreekt, je wel normaal vindt - maar eigenlijk hoort iedereen het liefst gewoon de waarheid. Zeker voor iemand als je bedpartner - die toch al alles van jou gezien heeft - hoef je je niet te schamen en mag je je needs gewoon uitspreken. Wees gewoon lekker jezelf en wees eerlijk, daar hebben jullie beiden het meest aan. 

Gewoon doen

We know, we know. Deze tips maken het allemaal niet minder eng, ongemakkelijk of wat dan ook. Maar onze grootste tip is toch om het gewoon te doen. Of te zeggen, eigenlijk. Bedenk je maar zo: wat is het ergste dat er kan gebeuren? 

Lees ook: 4 manieren om van seks te genieten als je niet klaarkomt door penetratie