Man geweigerd in all you can eat-restaurant: "Hij eet veel te veel"

Eten door Elsemieke

Er zijn maar weinig dingen waar je ons zo blij mee krijgt als uiteten gaan in ons favoriete restaurant. Als dit een all you can eat restaurant is, is dat mooi meegenomen. Een foodblogger uit China kan dat voorlopig helaas niet meer, althans niet in zijn favoriete restaurant. Hij is namelijk op de zwarte lijst is gezet van een all you can eat-restaurant. De man zou volgens de eigenaar van het restaurant veel te veel eten.

Lees ook: Kruising tussen oliebol en tompouce is dikke hit

Man geweigerd in all you can eat-restaurant: "Hij eet veel te veel"

All you can eat restaurants staan er om bekend dat je kunt dooreten zoveel je maar wil: je blijft altijd dezelfde prijs betalen. Toch is het hier in China een beetje mis gegaan. Een Chinese foodblogger is namelijk nietm eer welkom in zijn favoriete all you can eat toko. De man, bekend onder zijn pseudoniem Mr Kang, vertelt in een interview aan een lokale nieuwszender dat hij is verbannen uit het Handadi Seafood BBQ Buffet in de stad Changsha. Bij zijn eerste bezoek at hij 1,5 kg varkenspoten, bij een ander bezoek at hij naar eigen zeggen 3,5 kg tot 4 kg garnalen.

Discriminerend

De foodblogger is ontzettend kwaad op het restaurant en voelt zich benadeeld. Hij zegt dat het restaurant discriminerend is tegen mensen die veel kunnen eten. "Ik kan veel eten - is dat een fout?!” De restauranteigenaar vindt van wel. "Elke keer als hij hier komt, verlies ik een paar honderd yuan. Zelfs als hij sojamelk drinkt, kan hij 20 of 30 flessen op. Als hij varkenspootjes eet, consumeert hij de hele bak. En voor garnalen gebruiken mensen meestal een tang om ze op te pakken uit de bak, maar hij eet de hele bak.”

Foto: iStock

Lees ook: Zoete aardappel friet: zo maak jij de frietjes extra krokant