Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Deze moeder en zoon ontdekken groot liefdesgeheim door eeuwenoude brief

Het lijkt wel een film! Ben je even je huis aan het opruimen, vind je plotseling een mysterieuze, oude brief onder de vloertegels. Het overkwam een moeder en zoon uit Preston, Verenigd Koninkrijk. En dit is niet eens het meest bijzondere. De moeder en zoon ontdekten ook een groot liefdesgeheim.

oude liefdesbrief preston engeland

Lees ook: Zo ontdek je of je partner een emotionele affaire heeft

Kapotte tegels

De oude brief kwam aan het licht, toen de televisie van zoon Lucas op de grond viel. De harde klap veroorzaakte een aantal kapotte vloertegels. Tijdens het schoonmaken besloten Lucas en zijn moeder Dawn om de tegels weg te halen. Lucas zei nog: “Zou het niet grappig zijn als we iets verborgen vonden, zoals de akte van het huis.” De moeder vond het nogal spooky.

Zoektocht naar schat

Onder de tegels vonden ze geen akte van het huis, zoals Lucas hoopte. Wel vonden moeder en zoon een prachtige, oude brief. Niet zomaar een brief aan je penvriend(in), maar een heuse liefdesbrief! Lucas en zijn moeder waren blij met hun gevonden schat. Ze vonden het “heel lief”. Ondanks dat de brief wel een groot liefdesgeheim blootlegt. Kennelijk had een oude bewoner van dit huis namelijk een geheime affaire. Juicy!

Eeuwenoude liefdesbrief

Op de liefdesbrief staat geen datum, dus het is niet duidelijk van wanneer de brief werkelijk is. Al weet moeder Dawn dat het huis werd gebouwd in 1917. Ze postte de brief op haar Facebook. Haar vrienden vermoedden dat de brief werd geschreven rond 1920, kijkend naar de schrijfstijl en het papierformaat. Ook staat in de brief iets over een tram. In de stad Preston rijden al ruim tachtig jaar geen trams meer.

Geheime affaire

De grote vraag is nu: wat staat precies in de eeuwenoude liefdesbrief? Dawn en haar vrienden probeerden dit te ontrafelen. In oud Engels lezen ze: “Mijn eigen lieveling, my own, mijn eigen wil dat je elke morgen probeert om me te komen opzoeken.” Daarna volgt een clue naar hun affaire: “Maar vertel het alsjeblieft aan niemand, want het moet een geheim blijven voor jouw en mijn oren. Als iemand te weten komt dat je mij ontmoet en je een getrouwde vrouw bent, zouden er problemen zijn. Onthoud dat, lieverd.” Voel je al tranen in je ogen? Pak de tissues! Het wordt nog mooier: “Ik houd zoveel van je. Vertel het niet en ontmoet me elke dag als je kunt om middernacht bij Fulwood tram corner. Ik hoop je te zien, schat. Jouw eigen jongen, Ronald.” Ach, lieve Ronald. Jammer dat we nooit zullen weten, hoe het met de geheime affaire is afgelopen.

Lees ook: Vreemdgaan: vier vrouwen vertellen waarom ze buiten de pot piesten

Bron: TheSun.co.uk | Beeld: TheSun.co.uk / JamPress