Seks & relaties / Relaties
Relaties

Geheime liefdes: 'Hij heeft een vriendin en twee kinderen'

Wanneer Claudia de oudere en bezette Richard ontmoet, is ze meteen weg van hem. Ze beginnen een relatie enkel voor de seks. Tenminste, dat hield ze zichzelf voor: “Ik bleef volhouden dat ik geen gevoelens voor hem had.”
 
Op een avond in de kroeg ontmoette Claudia Richard. “Tom, een van mijn vrienden zou even zijn ex-baas Richard ophalen. De twee waren erg goed bevriend geraakt en hij kwam ook even een drankje doen.” Prima, dacht Claudia. Verder had ze er geen aandacht aan besteed, totdat Tom weer terugkwam. “In de verte zag ik Tom binnenkomen met een aantrekkelijke man. Hij was lang, breed, lekkere kaalgeschoren kop en een mooi zwart pak.” Vlak na binnenkomst, liep Richard naar Claudia toe. “Hij kwam voor me staan en stelde zich netjes voor. Ik schudde hem zijn hand en vertelde mijn naam."  

 
Een gezellige avond
“Een groot gedeelte van de avond heb ik me niet al te veel met Richard bezig gehouden. Hij zag er goed uit, maar om nou te gaan flirten met een vent van 43 jaar, daar had ik mijn bedenkingen bij.” Toch stelde Claudia haar mening later die avond bij. “We hebben heel lang zitten kletsen en ik kon me de laatste keer niet herinneren dat ik een normaal gesprek heb kunnen voeren met een aantrekkelijke man.”
 
Aan het einde van de avond stelde Richard voor om ergens anders een drankje te gaan drinken. “Voordat we zouden gaan, ging hij nog even naar de wc. Nadat hij terugkwam van het toilet, had hij een grote grijns op zijn gezicht.” Claudia kwam er al snel achter waarom. “Mijn beste vriend was hem tegengekomen en had met zijn dronken kop gevraagd wat Richard van plan was met mij. Blijkbaar had hij geantwoord met: niet veel, want ik heb een vriendin en twee kinderen. Mijn beste vriend daarentegen vond dat ik wel een avontuurtje kon gebruiken en heeft dat aan Richard verteld. Ik kon hem wel wat doen!”
 
Claudia had geen idee wat ze met de situatie aan moest en zette het daarom op een drinken. “We zaten knus op een bankje en ik zat flink aan de cocktails. Het feit dat hij een vriendin en twee kinderen had, was me op dat moment totaal ontschoten. Ik vond het zo’n leuke man!” Toen Claudia’s vriend Tom naar de wc ging, bleek Richard ook interesse te hebben. “Voordat ik überhaupt nog een zin kon formuleren, zoende hij me vol op mijn mond. En ik liet het toe.” 
 

 
Geweldige seks
“De week daarop was een week vol twijfel en spanning. Ik zat in dubio. Ik wilde hem weer zien, maar dat kon gewoon niet. Uiteindelijk won het duiveltje in mij.” Claudia besloot om nog een keer met hem af te spreken. “We hadden bij mij thuis afgesproken en die avond stond hij netjes in pak voor mijn deur. Je kon aan hem zien dat hij nerveus was.” De avond verliep gezellig met veel geklets en gelach. “Als het een normale date was geweest, had ik hoogstwaarschijnlijk de volgende dag verliefd alles aan mijn vriendinnen verteld”, legt Claudia uit. "Later op de avond belandden we in mijn slaapkamer, maar er gebeurde niet veel. Hij vertelde me dat hij te veel had gedronken omdat hij nerveus was. Ik lag op dat moment wel lekker en besloot dat de alcohol mij ook parten speelde en ik ging lekker tegen hem aanliggen. Een uurtje later was de alcohol uitgewerkt en hadden we geweldige seks.”
 
“Daarna zagen we elkaar gemiddeld 2 à 3 keer per week. Het was eerst alleen seks, maar dat veranderde in lange gesprekken. We appten de hele week door en vertelden elkaar alles. Ik was de enige die hem op zijn lazer kon geven als hij zich weer boven alles en iedereen zette en we hadden samen regelmatig de slappe lach. Allebei hielden we vol dat het puur voor de lol was en er geen gevoelens bij kwamen kijken."
 
Verkeerd gaan
“We deden steeds vaker ons best om elkaar te zien. Zelfs als het druk was, kwamen we elkaar ‘toevallig’ tegen of ik kwam na mijn werk bij hem langs op zijn verlaten kantoor en dan eindigden we op zijn bureau." Hoewel ze het samen zo fijn hadden, voelde Claudia aan dat het een keer mis zou gaan. “Ik stak mijn kop in het zand. Ik bleef herhalen dat ik geen gevoelens voor hem had; dat het puur vriendschappelijk was”, vertelt ze. “Het idee dat ik wellicht iemand anders tegen zou komen en daar een relatie mee zou beginnen, begon bij Richard te knagen. Het maakte hem onrustig en onzeker.” 
 
Op een gegeven moment ontving Claudia een appje van Richard waarin hij vertelde dat hij interesse had in een 19-jarige serveerster. “Hij zei dat hij niks gedaan had, maar vond dat hij het me wel moest vertellen. Hij zat erover na te denken om de verleiding bij dit meisjes te achtervolgen. Het berichtje sloeg bij mij in als een bom. Het deed pijn. Hoe durfde hij? Dat hij naast zijn rotrelatie mij had gevonden, prima. Maar een derde erbij? Ze was nog maar 19!” Misselijkmakend vond Claudia het. Daarom kapt ze ermee. “Het idee hem niet meer te zien, deed me meer pijn dan ze dacht. Mijn kop in het zand steken kon niet meer. Ik had gevoelens voor hem, hij hoorde niet in staat te kunnen zijn om mij te kwetsen.”
 
 
“Mijn vriendinnen die er van wisten, reageerden heel fijn. Ze verzekerden me ervan dat ik hem zo zou vergeten. Ik was daar alleen niet zo zeker van. Ik zat gewoon te huilen om die klootzak!” De dagen daarna ontving ze de meest mooie en hartbrekende berichten van Richard. “Hij was er kapot van. Hij miste me en snapte niet wat hij met zichzelf aan moest. Hij hield van me. Ik was een vrouw uit duizenden en hij zou er altijd voor me zijn.” 
 
Nu 
“We zijn nu sinds die avond in de kroeg bijna vier jaar verder. Ik spreek Richard nog steeds, maar deel het bed niet meer met hem. We zijn als vrienden verder gegaan en weten elkaar te vinden als we dingen met elkaar willen bespreken. In die vier jaar zijn we nog twee keer met elkaar in bed beland, maar ook dat is alweer een tijdje geleden.” Claudia heeft geen idee of Richard op dit moment nog een affaire heeft, maar een ding weet ze wel zeker: "Ik ga mijn vingers niet meer aan Richard branden.”