Aha! Deze dingen wist je nog niet over een stijve (maar wil je wel weten)

Lichaam door Jeanine

We weten vaak het fijne wel van ons eigen geslachtsdeel. Hoe het werkt, wat wel en niet gezond is, hoe het eruit kan zien. Details over een stijve penis however, daar weten we niet altijd evenveel van. Deze feitjes wist je waarschijnlijk nog niet!

Lees ook: Mannen onthullen de grootste misverstanden over de penis

Mannen hebben geen erectie nodig om klaar te komen

Huh? Ja, serieus. Een erectie is blijkbaar helemaal niet nodig om klaar te komen. Hoe dat precies werkt, moeten we de mannen maar eens vragen.

Ze hebben er weinig controle over

Dacht je dat mannen volledige controle hadden over hun stijve? You thought wrong. Hij kan zichzelf op de meest onhandige momenten laten zien. Tijdens de les, in de sportschool, waar dan ook: er hoeft maar een minimale trigger te zijn en de interesse van zijn kleine vriend is gewekt. Dat geldt trouwens ook andersom: dat je vriend hard is, hoeft niet te betekenen dat hij dat ook even blijft. Hij kan zo weer weg zijn, vooral als er enige alcohol in het spel is.

Mannen zijn bang dat ze geen stijve meer kunnen krijgen

Hoe ouder we worden, hoe meer van ons lichaam begint af te takelen. Voor mannen wordt de angst daardoor steeds groter dat ze minder makkelijk een stijve kunnen krijgen. Heel zuur op het moment suprême.

Mannen krijgen al heel vroeg een erectie

Wist je dat het krijgen van een stijve niet gebonden is aan leeftijd? Sterker nog, sommige baby’s krijgen in de baarmoeder al een erectie!

Erecties kunnen tot vijf keer per nacht gebeuren

Ook 's nachts is het lichaam - en daarmee de penis – van een man hard aan het werk. De meesten kunnen tot vijf keer 's nachts een boner krijgen, die ongeveer een halfuurtje aanhoudt. The more you know.

Elke stijve ziet er anders uit

Ieder geslachtsdeel is anders en dat geldt ook voor de penis. Er zitten in vagina’s al heel veel verschillen: de lippen, kleur, grootte en ga zo maar door. De penis van mannen kan er ook zo anders uitzien.

Bron: healthline.com

Lees ook: Zo krijg je in no time een orgasme dankzij de Kivin methode