Bizar: borsten vergroten met vacuümpomp

Lichaam door Marleen_S
Vrouwen en borsten, het is een haat-liefdeverhouding. Voor vrouwen die een borstvergroting overwegen, maar bang zijn voor de operatietafel is er iets nieuws op de markt: Wonderlift. Een machine die je borsten groter euhm... zuigt.

 
Deze alternatieve methode om borsten een maatje groter te maken, werd uitgevonden door dr. Sajida Rachid. “De manier waarop ik en mijn bedrijf met klanten omgaan is simpel. Ik vraag mijn cliënten wat ze willen, wij leveren het”, vertelt Dr. Rachid aan Daily Mail.
 
Wonderlift
Kennelijk bestond dus al een tijdje de vraag naar een andere mogelijkheid om de borsten te laten vergroten dan via de normale weg: ‘gewoon’ onder het mes. De behandeling met de vacuümmachine Wonderlift biedt uitkomst.

De machine is eigenlijk niet meer dan twee automatische vacuümpompen die de vrouw in kwestie op haar borsten kan plaatsen. Door de zuiging en een vibrerende massage wordt de borstgroei gestimuleerd, waardoor de borsten groter worden. Daarnaast helpt de behandeling ook de vorming van abnormale celdeling in de borstklieren te voorkomen. Maar er is nog meer. De vacuümpompen maken ook gebruik van speciale lichtstraling die therapeutisch werkt om de elasticiteit van de borsten te bevorderen, de huid te verjongen en sproeten te verwijderen. Tot zo ver alleen maar positieve bijwerkingen dus.
 
Twee hele cupmaten
Of het helpt? Volgens Dr. Rachid zouden vrouwen na een behandelingsperiode van twee weken duidelijk resultaat moeten zien. Sommigen vrouwen die het apparaat al hebben gebruikt zijn zelfs twee hele cupmaten erop vooruit gegaan. Bang dat de werking niet lang zichtbaar is, hoeft niet. Het eindresultaat zal tot ongeveer twee jaar blijven.
 
Een semipermanente behandeling dus. Handig als je na verloop van tijd je big boobies weer zat bent. De vraag is nu: hoe voelt de ingreep? Volgens Nicole, een jongedame die het apparaat testte, is de behandeling pijnloos. “Je voelt alleen de zuiging, meer niet”, vertelt ze in onderstaand filmpje.
 

 
Steviger en vollere borsten
Nicole heeft inmiddels drie behandelingen achter de rug en kan al duidelijk verschil merken. “Al heel lang wil ik een borstvergroting. Omdat ik bang ben onder het mes te gaan, komt het er elke keer niet van. Daarom wilde ik zo graag deze behandeling proberen. Nu, na drie behandelingen, voelen mijn borsten steviger en zien ze er voller uit”, vertelt ze.

Er is in ieder geval één iemand enthousiast. Nu de rest van de wereld nog. Dr. Rachid verkoopt het apparaat, in de volksmond ook wel de 'boob booster' genoemd, aan verschillende salons en klinieken in London. Een behandeling kost rond de 50 pond, maar voor een verbluffend resultaat wordt aangeraden een 12-rittenkaart te kopen voor 500 pond. Prijzig, maar nog altijd goedkoper dan een daadwerkelijke borstvergroting bij de cosmetisch chirurg.
 
Zou jij zo’n vacuümbehandeling ondergaan? Of geloof je niet in de heilzame werking van zuigkracht?