Zo kan het ook: een kerstboom aan de muur

Vrije tijd door Jennifer

Je kunt de kerstboom op de grond zetten, maar het kan ook anders. Je kunt ook een kerstboom aan de muur hangen. Dan hebben we het niet over zo’n platte, houten kerstboom van plankjes. Nee, het gaat over een échte (of neppe) kerstboom met takken! Het geeft kerst een leuke twist, maar ideaal is het niet.

kerstboom aan de muur inspiratie grap

Lees ook: Geen ruimte voor een kerstboom? Dit zijn 5 alternatieven

Gekste grap ooit

Wanneer Callums moeder vroeg om de kerstboom op te tuigen, besloot hij het eens anders te doen. Als grap timmerde hij de kerstboom tegen de muur. Hij vertelt aan LADbible: “Ik zei al jaren dat ik nog nooit een kerstboom had gezien, die zijwaarts op de muur was geslagen. Dus liet ik het zelf gebeuren.” Hij haalt wel vaker grapjes uit met zijn moeder, maar dit was zijn gekste grap tot nu toe. De buren zagen als eerste hoe hij bezig was met deze gekke grap. Callum vertelt: “Ze zagen me klungelen met een boom op mijn schouders. Na een half uur heen en weer lopen tussen mijn bureau en de muur, had ik de boom eindelijk op de muur. Ze lachten en klapten, terwijl ze het hele proces van begin tot eind bekeken.”

Kerstboom aan de muur

Een kerstboom versieren kost normaal veel tijd, maar als het aan de muur hangt is het al helemaal lastig. Het is volgens Callum het meest ‘vreselijke, lastige en kwellende’ wat hij ooit heeft gedaan. Tja, je moet wat over hebben voor een briljante prank. Op het moment dat zijn moeder thuiskwam, hing Callum net de laatste paar kerstballen in de boom. Grijnzend zei hij: “Ik heb de boom opgezet, graag gedaan.”

kerstboom aan de muur callum perrin ladbible

Weinig ruimte

Dat Callum de kerstboom ophing, was overigens deels ook gewoon een slimme actie. Zijn moeder vroeg meerdere keren of hij de kerstboom wilde opzetten. Hij vertelde haar telkens dat ze niet veel ruimte hebben. Toen kwam hij op het idee om de kerstboom aan de muur te hangen. Dat klinkt inderdaad als een ideale manier, wanneer je weinig ruimte hebt in je interieur. Zijn moeder kon er wel om lachen. Het zag er eigenlijk nog best goed uit, volgens haar.

Originele kerstboom

Al is een kerstboom aan de muur echt niet zo ideaal. In ieder geval niet op de manier zoals Callum het ophing. Tijdens het opzetten hield Callum contact met zijn vriendin. Ze noemde hem een idioot en zei: “Ik ga daar waarschijnlijk midden in de nacht mijn oog mee uitsteken.”

Wel een originele kerstboom, al wordt het waarschijnlijk geen trend. Maar zeg nooit ‘nooit’.

Lees ook: Netflix kerstfilms 2021: dit zijn de leukste films om te zien

Bron: LADbible | Beeld: Callum Perrin/LADbible