Zo wordt een vluggertje toch nog bevredigend

Intiem door Sanne

Goede seks hoeft niet lang te duren. Een vluggertje kan ontzettend spannend en fijn zijn. En ja, de meeste vluggertjes eindigen wanneer de man klaarkomt, maar dat betekent niet dat het voor de vrouw niet bevredigend kan zijn. 

Lees ook: Deze 5 plekken zijn perfect voor een heet vluggertje

Voordelen

Een vluggertje hoeft geen oppervlakkige seks te betekenen. Het is wellicht niet zo intiem en romantisch dan seks waar je allebei de tijd voor neemt, maar het kent zo zijn eigen voordelen. Wanneer je weinig tijd voor elkaar hebt, omdat je druk bent, biedt een vluggertje uitkomst. Het brengt je letterlijk dichter bij elkaar én het hebben van seks werkt libido verhogend dus dikke kans dat jullie elkaar snel weer weten te vinden.

Spannend

Een ander voordeel van een vluggertje is dat het vaak extra spannend is. Meestal vindt een vluggertje plaats op plekken waar je anders niet zo snel seks hebt. Wat dacht je van de auto, het balkon of de omkleedhokjes bij het zwembad? Maak het nog interessanter door een keer een ander standje uit te proberen. Wellicht een standje dat je anders niet zo lang volhoudt, maar wel héél stimulerend is, bijvoorbeeld staand.

Ook voor vrouwen

Niet alleen de man hoeft aan zijn trekken te komen bij een vluggertje. Vrouwen kunnen er net zoveel van genieten, zolang je maar goed de spanning weet op te bouwen. We weten allemaal dat de man in het algemeen vrij snel opgewonden kan raken en dit gaat bij de vrouw vaak wat langzamer. Zorg er dan ook voor dat je beiden in de stemming raakt. Prikkel haar fantasie door een spannende opmerking. Vertel haar bijvoorbeeld wat je van plan bent, maar verklap niet alles. Zoek een spannende locatie uit en gebruik glijmiddel. Vrouwen kunnen mentaal heel erg opgewonden zijn, maar lichamelijk loopt dit soms nog een beetje achter. Glijmiddel is de perfecte oplossing hiervoor.

Lees ook: 10 tips voor iedereen met een clitoris

Beeld: iStock