Lifestyle / Media
Media

Seksvraag in Lang Leve de Liefde zorgt voor awkward situatie bij introverte Kevin

Lang Leve de Liefde zorgt voor mooie, emotionele momenten, maar ook voor een hoop awkward situaties. De puurheid van het programma is waar kijkers dagelijks van smullen. Een vraag over zelfverzekerheid tussen de lakens bezorgt de introverte Kevin juist een golf aan ongemak en onzekerheid.

lang leve de liefde kevin maagd

Lees ook: Kijkers in shock door Marion in Lang Leve de Liefde: 'Niet samenwonen met gevaccineerde man'

Maagd

Natuurlijk is het belangrijk dat de Lang Leve de Liefde-koppels elkaar goed leren kennen. Kevin besluit op een gegeven moment diep te gaan. Hij legt zijn match Laura een stelling voor: "Ik ben zelfverzekerd tussen de lakens. Waar of niet waar?" Wat Laura alleen niet weet, is dat Kevin eigenlijk nog hartstikke maagd is. Wanneer hij de vraag terugkrijgt, zegt hij al snel dat hij het eigenlijk niet weet. Gelukkig reageert de lieve Laura hier wel meelevend op: "Ahhh... Oké. Dat kan." Toch zorgt het duidelijk voor wat ongemak, al houdt dit Kevin niet tegen om verder te praten over op seks.

Kevin en Laura

Om de Lang Leve de Liefde-aflevering nog ongemakkelijker te maken, gaat Kevin nog even door op het seksonderwerp. Hij vraagt zich af hoe belangrijk seks eigenlijk is in een relatie voor Laura, terwijl hij de keukenmachine aanzet. Bang om het antwoord te horen? Echt een duidelijk antwoord heeft Laura niet, al hoeft het niet elke dag. "Maar als het niet lekker is, dan maakt het dat voor mij wel een stukje minder," vertelt ze eerlijk. Het gesprek over seks laat al wel een beetje zien, hoe anders dit koppel is. Later blijkt dat Kevin over het algemeen een stuk introverter is dan Laura. Zo zou hij haar ook niet zomaar aanspreken in een club: "Ik ben niet zo... nee, dat vind ik eng." Ah... De match blijkt uiteindelijk geen succes, ondanks dat Laura zo lief is. Ook was Laura toch niet helemaal Kevins type, omdat hij haar tanden niet aantrekkelijk vond. Eh... serieus?

Lees ook: Kijkers spotten sabotage van John de Bever in Expeditie Robinson