10 x bureaus voor een stijlvolle thuiswerkplek

Werk & studie door Redactie Ze.nl

Vond je het thuiswerken de afgelopen tijd wel relaxt? Dan wil je vast meer dagen per week thuiswerken. In dat geval heb je natuurlijk wel een goede, stijlvolle thuiswerkplek nodig. Zoek je een mooi, nieuw bureau? Met deze bureaus wil je nooit meer terug naar kantoor!

thuiswerken bureau thuiswerkplek

Lees ook: Weinig motivatie tijdens het thuiswerken? Met deze tips ben je weer bij

Een modern bureau

Ben jij helemaal van de moderne look en zoek je een bureau die bij de rest van je interieur past? Dan is een modern bureau met poten van verchroomd metaal misschien wel iets voor jou. Met de unieke vorm van poten en een mooi afgewerkt tafelblad werk jij helemaal in stijl!

bureau modern

Een gezond bureau

Maak jij vele uren achter je computer op een dag en wil je wat actiever zijn en misschien staand werken? Dan is een verstelbaar bureau iets voor jou. Een elektrisch verstelbaar bureau zorgt ervoor dat jij in een goede zithouding kan werken en dat je de mogelijkheid hebt om staand je werk te doen. Werken en sporten tegelijk, ideaal toch?

bureau ergonomisch

Een bureau voor de sloddervos

Ben jij een sloddervos die nogal snel een rommeltje maakt van de werkplek? Dan is een bureau met extra veel opbergruimte een mooie optie. Een bureau met lades, legplanken en kastjes, heerlijk! Zo kan jij alle papieren en spullen die je niet nodig hebt makkelijk opbergen.

bureau veel opbergruimte

Een bureau voor kleine werkkamers

Heb je een kleine werkkamer, maar wel een bureau nodig voor het thuiswerken? Dan is een hoekbureau misschien iets voor jou. Veel opbergruimte, mooie plek om te werken en het neemt nauwelijks ruimte in beslag.

hoekbureau kleine werkkamer

Een rollend bureau

Wil je een bureau die je makkelijk aan de kant kan zetten als je het niet gebruikt? Dan is een bureau met wielen een mooie optie. Een perfecte plek om met je laptop in de woonkamer of slaapkamer te werken.

bureau wielen

Een uniek bureau met betonlook

Zoek jij een bureau met een stoere look? Dan is een modern bureau met de betonlook kleur echt iets voor jou. Beton is uniek en geeft je werkplek de stoere uitstraling die je zoekt.

bureau stoer betonlook

Een glamour bureau

Wil je een exotische en luxe sfeer creëren op je thuiswerkplek? Dat kan met een bureau met imitatieleer dat is afgewerkt met een dierenhuidprint. Dit zorgt voor een zeer exclusieve look. Als je houdt van glamour en luxe is dit bureau echt iets voor jou.

bureau glamour dierenprint

Een bureau en kast in één

Een multifunctioneel meubel waar je veel spullen kwijt kan én makkelijk kunt werken. Perfect voor mensen met een kleine kamer en/of veel spullen. Een mooie moderne stijl die in elke woonkamer of ander ruimte van het huis zal passen. Functioneel en mooi, ideaal!

bureau multifunctioneel

Een bureau met gouden randje

Luxe en stijlvol staan voorop. Een bureau met een mooi zwart eikenhout tafelblad en een frame van goud geborsteld metaal. Dit is gegarandeerd een eyecatcher in je zeer moderne interieur.

luxe bureau modern

Een sfeervol bureau

Jouw werkplek hoeft echt niet saai te zijn. Je kan het mooier aankleden met wat sfeerverlichting. Denk aan een mooi bureau met led strip, die je met afstandsbediening kan bedienen. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvol, maar ook sfeervol bureau.

bureau led verlichting

Lees ook: 'Helft van de thuiswerkers solosekst onder werktijd'