Droombaan-alert! Hottub-tester gezocht

Werk & studie door Laura

Heb je altijd al gedroomd van een hottub voor jou alleen? Dan is het tijd om je CV eens een update te geven. Er wordt momenteel druk gezocht naar een hottub-tester. Dat klinkt toch als een droom die uitkomt?

hot tub

Lees ook: Met deze 7 tips bouw jij een killer CV

Relaxmoment voor iedereen

De hottubmakers van Welvaere zoeken een professionele hottub-testers, die ook op de foto willen. Ben je geen model? Maak je geen zorgen, ze zijn niet op zoek naar professionele modellen. "We willen juist benadrukken dat iedereen een moment voor zichzelf verdient. Het zou dus mooi zijn als we veel verschillende mensen onze hottubs kunnen laten testen. We vinden het erg belangrijk om diversiteit te laten zien," aldus Chiel Kraai, eigenaar van Welvaere. 

Misschien komen de hottubs van Welvaere je wel bekend voor, ze worden namelijk gebruikt in het datingprogramma Lang Leve de Liefde.

Avond of dag vol ontspanning

De vacature staat open voor iedereen die zin heeft in een ontspanmoment in een hottub. "Als hottub-tester is het aan jou de taak om onze hottub te beoordelen'", schrijft Welvaere in de vacature. "Wij maken onze populairste hottub, Ducktub Bjorn, helemaal voor je klaar en zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind je van het formaat en zit – of lig – je comfortabel? Vervolgens laten wij jou helemaal je gang gaan; of je nou met je vrienden of juist in je eentje wil genieten. "

Het testen en de shoot zal een avond- of dagdeel duren. De locatie is nog niet bekend, maar zal ergens in Nederland zijn. Eén ding is natuurlijk wel zeker: je zal je in een echte spa wanen. Als de sollicitant meer dan 15 kilometer moet reizen, kan hij of zij reiskostenvergoeding verwachten. Helaas is het dus niet een 'echte' baan, je krijgt namelijk geen loon of vergoeding.

"Tijdens het hottub-testen zullen er professionele foto's gemaakt worden die we gaan gebruiken voor de sociale mediakanalen van Welvaere. De testers kunnen deze foto's natuurlijk zelf ook op hun socials plaatsen," licht Kraai toe.

Nou, doen dus! Tot 1 november kun je reageren.

Lees ook: Mamma Mia!-locaties spotten tijdens tour op het Griekse eiland Skopelos