Het dagboek van Ze: Druilerige dagen

Werk & studie door Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Het mag buiten dan druilerig weer zijn, bij ons op de redactie was het afgelopen weken feest! We zitten nog steeds proppievol met taart van collega's die jarig waren en collega's die andere dingen te vieren hadden. En zélf hadden we ook wat te vieren...

... want het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat we vorige week een klein feestje hadden op de redactie. Ze.nl heeft namelijk 300.000 unieke bezoekers per maand! Jeeeej, tijd voor ballonnen en taart! Oja, zie hierboven de mislukte foto's. 

De enige, redelijk gelukte foto (uit 200 anderen) waar we alle vier in ieder geval ín de camera kijken en waarbij onze mond ook nog eens dicht is...

Precies op tijd (net voor de lunch) werd deze heerlijke verrassing gebracht van Philadelphia en Milka! Een combinatie van de verse kaas van Philadelphia met de zachte chocola van Milka. Dit nieuwe koningskoppel is vanaf nu te koop in de supermarkt. Wij hebben het natuurlijk meteen geproefd en zijn al om...


Het was niet alleen maar regen en wind hier op de redactie. Hero kwam langs om de zomer nog een beetje in ons bolletje te houden. We mochten namelijk een fruitijsje uitzoeken! Deze nieuwe ijsjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken en liggen vanaf volgende week in de winkel.

En omdat het zo lekker is om binnen te blijven in deze woeste regenbuien en sterke windvlagen, bleef Fleur lekker een dagje thuis. Wel om te werken natuurlijk. Ze maakte het thuis gezellig en zette een flinke pot thee voor haarzelf. Zo kom je de dag wel door!

We kregen het nieuwe kookboek binnen van culiblogger Pauline van uitpaulineskeuken.nl! Dit boek staat vol met supergezonde recepten gebaseerd op de Voedselzandloper die zelfs wij kunnen maken. En dat zegt wat.

Zoals je gisteren misschien wel hebt gelezen, deden wij mee aan een nieuwe trend: mamming. Het was weer lachen, gieren en brullen hier op de redactie!

We zagen ook onze reactie in de nieuwe LINDA. voorbijkomen, hoe leuk is dat!


Marleen wilde alvast in de Halloween-mood komen en bezocht de Walibi Fright Nights met haar vriend. Ze heeft in haar broek gescheten van angst. Vooral door die enge clowns... Brrr.

 
En alsof we nog niet genoeg taart hebben gehad de afgelopen weken, kregen we ook nog eens deze lekkere bonbons opgestuurd! Hotel Chocolat heeft met de herfst in het achterhoofd bonbons gemaakt in bijvoorbeeld hazelnoot- en eikeltjesvorm.


Onze webcamgirl Nanda had afgelopen week wat te vieren: ze heeft officieel een eenmanszaak en daarom stuurde ze ons deze lieve kaart en een pasje om taart (ja, we groeien dicht) te halen bij HEMA, hoe lief! 

Omdat we nu toch niet de deur uit kunnen om te sporten (het regent namelijk steeds) kunnen we een nieuw boek goed gebruiken. Zoals dit heerlijk foute boek van Jodi Ellen Malpas. Het is een trilogie met een gepassioneerd liefdesverhaal, waarbij Ava op zoek gaat naar donkere geheimen van haar man...


Ook Kristie werkte een dagje thuis en werd af en toe een béétje afgeleid door haar hond, zelfs in de stromende regen zal hij toch uitgelaten moeten worden... 

Koppels willen vooral een luchtiger en speelser seksleven, maar slechts eenderde durft het onderwerp aan te kaarten bij hun partner blijkt uit onderzoek. Daarom heeft We-Vibe dit intieme product ontwikkeld. De krachtige maar stille motoren zorgen voor ultiem genot van de G-spot en clitoris. Extra features: een afstandsbediening voor hem en zachte siliconen voor een verbeterde touch! Welkom op de redactie van Ze.nl... ;-)

We kregen een nieuwe wijn binnen uit de collectie Whatever It Takes Wine collection van Gall & Gall met niemand minder dan... Pierce Brosnan. 

Van boeken heb je nooit genoeg. Deze thriller van Linda Jansma gaat over Mayke en Han, pleegouders van zes (!) kinderen. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie meisjes, hoeven ze dan ook niet te twijfelen. Al snel krijgt Mayke de indruk dat er veel meer aan de hand is met deze meisjes en verdwijnt er plotseling een van de andere pleegkinderen... Scary!
 
Fleur bezocht haar paps in Rotterdam en nam haar nieuwe knuffelhondjes mee in de trein. Ze heten Nelson en Margareth en zijn al ontpopt tot ware fotomodellen!

Marleen is deze maand een nieuwe challenge aangegaan; Buy Nothing New October.  Dit betekent dat je niks nieuws mag kopen. Maar voor een fanatieke kringloopfan als Marleen is dat geen probleem! 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.