Het dagboek van Ze: Van hot naar her

Werk & studie door Fleur
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Toettoet! Daar zijn we weer. Voor even. Want voor we het weten, rennen we het kantoor weer uit om een perspresentatie te bezoeken. En ook buiten werktijd komen we overal en nergens. De afgelopen twee weken zijn we in ieder geval goed op pad geweest. En waren wij niet weg, dan kwam er wel vanalles naar ons toe. Kijk maar mee...

Karin kreeg allerlei lekkere groentemaaltijden van Olvarit en Nutricia, die het belangrijk vinden dat baby's en jonge kinderen iedere dag een portie groente binnenkrijgen. Het assortiment bestaat uit allerlei lekkere prakjes met groenten en vaak ook vlees. Het mooie? Aan het eten zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd.
 
En alsof Olvarit en Nutrica het roken, moest kleine Karin even een duwtje in de rug krijgen om voortaan netjes haar spruitjes op te eten.

Terwijl Karin aan haar prakje zat, bezocht Kristie een perspresentatie van het make-upmerk Pupa Milano. Op het event kwam een Italiaanse make-up-artist vertellen over de trends van dit najaar en Kristie mocht de nieuwste make-up natuurlijk uitgebreid bekijken.
 
Marleen bezocht geen perspresentatie, maar... Pardoes! Samen met haar vriend ging ze op haar vrije dag heerlijk romantisch door het sprookjesbos wandelen en kroop ze lekker dicht tegen hem aan in de achtbaan.


We horen jullie denken bij de Efteling-foto: zien we dat nou goed? Heeft Marleen een nieuwe hairdo? That's right! Ze vond haar bob leuk, maar wilde nu eens helemáál voor een coupe Kort gaan. En dat is gelukt!
 
Zo blij als Marleen werd van de grote speeltuin in Kaatsheuvel, zo lyrisch was Fleur over de (nieuwe) producten van Kruidvat die ze tijdens een perspresentatie mocht bekijken. Het thema van de presentatie was 'Bestbewaarde Beautygeheimen'. Hierbij wierp Kruidvat het licht vooral op de collectie van het eigen merk, want daarvan is nog genoeg te ontdekken. Zo hebben ze een uitgebreide lijn om je voeten een lekkere opknapbeurt te geven, een aantal handcrèmes voor verschillende handverzorging en heerlijke maskertjes om je huid te hydrateren, zacht te maken of te herstellen.


Op de perspresentatie van Kruidvat kwamen zowel bestaande als nieuwe producten aan bod. Zo biedt Kruidvat sinds kort kleding, sieraden en tassen aan! En dat voor zeer fijne prijzen. Zo scoor je voor zo'n 25 euro al een chique broek + jasje. Daarnaast presenteert Kruidvat met trots de nu al razend populaire hair repair-olie en.... *tromgeroffel*... haarontkleuringsmiddel, waarmee je binnen no time, als dat nodig is, je eigen haarkleur weer terughebt. 
 
Natuurlijk ontbrak ook de make-up niet op de presentatie. Fleur had wel zin in een make-over en liet visagist Peter losgaan met CC-cream, concealer en het Catrice-nudepalet. 
 
Terwijl Fleur onherkenbaar op de fiets terug naar de Keizersgracht zat, ontving Karin een superleuk kinderboek van Inez Groenendal: Reza en Ami. Wij glimmen van trots, want Inez is een ex-schrijfster van Ze! Het is een lief, vrolijk kinderboek met een educatieve ondertoon.


Karin kon haar boek in alle rust en stilte doornemen, want Kristie lag even verderop bij Dr. van der Hoog op de massagetafel, waar haar rug goed onder handen genomen werd. Daarnaast bekeek ze, onder het genot van een heerlijk drankje, Dr. van der Hoogs nieuwste maskertjes en de nieuwe CC-cream.


Ondertussen bereikten we ook nog eens de 10.000 Facebook-likes, wooeeehoeee! Dankjulliewel allemaal voor het liken! Nog steeds niet gedaan? Doe dat dan hier.


Zeg, is dat euh...? Ja! Lucky bastard Fleur mocht diva Patricia Paay interviewen over onder andere haar nieuwe programma Cougar Love dat aankomende donderdag van start gaat op TLC. Het resultaat van dit leuke gesprek spot je dan ook binnenkort op Ze.nl!


Meanwhile zat de rest van de redactie aan de pindakaas. We kregen namelijk deze overload aan peanutbutter opgestuurd van Calvé vanwege het 65-jarig bestaan van hun enige, echte, smeuïge pindakaas. Jummm....


En ook Essie verwende ons met hun nieuwe wintercollectie die vanaf december in de winkels ligt. Wat een mooie, warme kleuren!


En alsof dat nog niet genoeg was kregen we van Eucerin, een door dermatologen aanbovelen merk, dit pakketje met verzorgingsproducten voor de droge en geïrriteerde huid. 


Waar we zelf een beetje geïrriteerd van raken, is een koud hoofd. En die zit er nu het alweer oktober is, natuurlijk aan te komen. BOHO Amsterdam weet dat als geen ander en stuurde ons dus een muts, die Karin nu altijd 's ochtends draagt, tot de ergste kou verdwenen is.
 
Over 's ochtends gesproken: Karin nam vorige week heel vroeg de trein naar Amsterdam om bij Wild FM's Anthony en Dyantha te kletsen over reboundmannen en snack attacks! Gezellig! Zelfs zo, dat de dj's haar uitnodigden nog eens langs te komen voor een frikadellenwedstrijd. Waarop Karin 'ja' zei. Oeps.


En daar ging ze. Samen met Marleen heeft ze vanochtend om 8 uur frikadellen lopen wegtikken! Althans, Karin kwam niet verder dan 4 (schandalig!), Marleen had er welgeteld 6 naar binnen getikt. Wij zijn trots op haar... *pinken een traantje weg*
 

Tot slot kregen we een enorme doos met roze strik binnen van WiiParty. Het is een heel feestpakket met vlaggetjes, feesthoedjes, chips, snoep en drank, omdat er twee nieuwe games in het najaar worden gelanceerd: Wii Party U en Wii Karaoke U. En dat vieren we graag mee!

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.