Het dagboek van Ze: Gezelligheid

Werk & studie door Kristie
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Er zijn de afgelopen tijd veel regendruppels gevallen, maar wij vonden het niet zo erg. Het geeft toch wel een herfstgevoel als je dan lekker binnen op de redactie zit en de thee niet aan de slepen is. Daarnaast kunnen we 'af en toe' weer lekker snaaien, want die bikini blijft voorlopig wel in de kast liggen. We hebben voor jullie in ieder geval weer een goedgevuld dagboek klaarstaan, kijk snel mee!

Van La Perla kregen we dit lekkere geurtje toegestuurd. Het was één grote bitchfight, maar uiteindelijk ging Fleur er met het geurtje vandoor.
 
Van Douwe Egberts L'OR EspressO kregen we deze heerlijke koffie opgestuurd. Drie pakketjes met cups en drie zakken met heerlijke koffiebonen. Aan cafeïne in ieder geval geen gebrek deze herfst!
 
Karin spotte haar column over sportontwijkend gedrag in Wellness Magazine. Maar ze is nu wel écht minder aan het snoepen hoor (ahum)... Ook onze eigen fashioncolumniste Xandra heeft tegenwoordig een plaatsje bemachtigd in het colofon van Wellness Magazine, superleuk!
 
Marleen had een gezellig zussenweekend: ze ging zeilen in Fryslân! Compleet met lekke tent, een motor die niet altijd even goed meewerkte en helaas ook met bakken regen. Op zondag kwam er gelukkig nog een zonnetje aan te pas. Lekker uitwaaien en tot rust komen, heerlijk!
 
In ons vorige dagboek hadden we het al over de natural look die Marleen kreeg aangemeten van LOOkX. Dit is de foto die daarbij hoorde, like a pro!
 
Marleen ging samen met de EEN Media-oud-stagiaires (en inmiddels dikke vriendinnetjes) naar het festival Smeerboel. Supergezellig natuurlijk! En ze hebben flink de billen uit hun festivaloutfits gedanst!
 
We kregen afgelopen twee weken maar liefst drie boeken! Khaddafi's slavin, geschreven door Annick Cojean gaat over de 14-jarige Soraya die onder valse voorwendselen wordt meegenomen om plaats te nemen in Khaddafi's harem. Zeven jaar lang is ze het slachtoffer van verkrachting, misbruik en marteling. Totdat ze weet te vluchten...
 
Ook ontvingen we het boek Buskruit en Kaneel, geschreven door Eli Brown. Het verhaal speelt zich af in 1819. Er wordt een beroemde chef gevangengenomen door de bemanning van The Flying Rose. Hij mag blijven leven, mits hij elke zondag de mooiste gerechten op tafel tovert. Zal hij zijn leven weten te redden door te koken?


Staat het er nou echt? Ja, het boek heet echt De Wandelhoer, en is geschreven door Iny Lorentz. Het boek gaat over Marie, die een onbezorgd leven leidt. Haar grote liefde Michel voldoet alleen niet aan de verwachtingen van haar vader, dus moet ze met Ruppertus trouwen. Ze vlucht en ontmoet een rondreizende prostituee. Om te overleven moet ze haar lichaam verkopen... Ook het boek Boranda kregen we binnen op de redactie, een fantasyboek. Wij zijn benieuwd!
 
We hebben de ene heerlijke tractatie nog niet achter de kiezen, of de volgende staat alweer voor onze neus. Heel vervelend... Tess, hoofdredactrice van Fashionscene, had spontaan zin in iets lekkers. Bedankt voor deze heerlijke, mierzoete cupcakes!
 
Fleur haalde de herfst in huis met deze sfeervolle kaarsen. Ah, een en al gezelligheid!
 
Ook werd Fleurs vriend Erik 30 lentes jong en maakte ze een homemade ontbijtje voor 'm! Lief toch?
 
Kristie pimpte haar werkplek met haar nieuwe bureaubladachtergrond, helemaal in Ze-stijl. 


Kristie ging gezellig uit eten met Pauline, stagiaire bij Vrouwen.nl, en met Lisa en Michelle, die stage lopen bij het magazine Girlz!


Wist je het al? Naast BB-cream is er nu ook CC-cream, oftewel Color Correction Cream. De creams combineren de voordelen van huidverzorging met een teintcorrectie in één tube. Wij ontvingen de drie varianten van Max Factor: Fair, Natural en Tanned
 
Zoals jullie in het vorige dagboek konden lezen, heeft Madelon afscheid genomen. Marleen, Karin en Madelon gingen ter afsluiting gezellig uit eten en gaven Madelon dit leuke en creatieve aandenken. Al haar hoogtepunten bij Ze.nl in een collage!
 
Karin ging naar een beauty speeddate event van MOOI PR. Ze is weer helemaal up to date wat betreft de nieuwste producten van vele leuke beautymerken.
 
Gezinsuitbreiding! Meet Huibje, de nieuwe dwergpapegaai van Karin(s vriend). Hij poseert zodra je de camera pakt, superschattig!
 
Karin besloot het roer om te gooien en ging voor een nieuw kapsel: de bob! Een leuk kleurtje erin en ze is weer ready to go. Ze is trouwens niet de enige op de redactie met een bob...


Want Fleur en Marleen bobben ook wat af! Dus ja, nu zijn ze samen de drie gebobte zussen. Nu Kristie nog overhalen om haar lokken af te knippen...
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.