De week van Ze #26

Werk & studie door Kim
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Het was Pasen! Dus een lekker lang weekend vol met brunchen, familie, vrienden en natuurlijk heel veel foto’s! We hebben de mooiste er voor jullie tussenuit geplukt en weer in een lange lijst samengevoegd, dus dames: sit back and enjoy!

 
 
We beginnen met de heerlijke brunch van Jaimy! Allemaal zelfgemaakt, chefkok Jaimy in the house. Daarnaast was ze zelf ook jarig, dus dubbel feest!
 

Elsemieke begon het paasweekend op haar eigen manier, met een flinke fles drank. Ja, dat kan natuurlijk ook!
 

Die nieuwe filters op snapchat moeten gewoon stuk voor stuk even uitgeprobeerd worden! Dus Vera nam de taak op zich om alles even te bekijken! Geef toe, deze filter is toch echt wel heel leuk!
 

Met deze heerlijke zonnebrand van NIVEA zullen wij er aankomende zomer in ieder geval niet uitzien als een stel rode kreeften!
 

Vera had ook een heerlijke brunch met haar familie! Altijd gezellig, dat lekkere eten met Pasen.
 

Jarige Job Jaimy kreeg werd heerlijk verwend op haar verjaardag, wij zijn vooral verliefd op haar nieuwe Nikes!
 

Sabine was afgelopen week naar een supergaaf event van Aussie! Het thema was ‘geniet van het leven’, dus vlogen ze er in een helikopter naar toe. Hoe gaaf is dat!
 

We kregen deze prachtige lippenstift opgestuurd van NYC! Deze vier kleuren werden door de redactie in ieder geval een enorm gewaardeerd.
 

De landschapsfotograaf kwam in Elsemieke naar boven toen ze deze prachtige zonsondergang zag!
 

Sabine veranderde ook in een landschapsfotograaf, maar dat was omdat ze moest schuilen voor de regen! Je moet toch iets doen terwijl je wacht op dat  zonnetje.
 

Afgelopen week kregen we een heerlijk product voor op onze huid van Sans Soucis, we worden goed verzorgd hier op de redactie!
 
 

Sabine was naar een superleuk optreden van Simple Plan! Het was zó leuk, ze overweegt om een tweede keer te gaan.

 

Vera was naar een IKEA-event. We zijn allemaal verslaafd aan die heerlijke hebbedingetjes van de IKEA, wie niet?
 
 

Sascha had een soepdate met haar vriendinnen, niets lekkerder dan courgettesoep met stokbrood en gezelligheid.
 

Van de Action kregen we een heel kledingpakket. Hoe leuk is dat?
 

We moeten binnenkort maar even met de redactie samen koken, want de ingrediënten hebben we al. Deze lekkere soepen van Honig zijn de basis voor een heerlijk avondje!
 
 

We eindigen de reeks aan foto’s met deze fancy oogschaduw van Max Factor. Inmiddels hebben we er een hele make-up doos aan spullen bijgekregen!

Dat was het weer voor deze week! Fijn weekend en tot volgende week!

Hoe was jouw week?