Binnenkijken bij de 7 meest luxe lofts en penthouses in Europa

Wonen door Redactie Ze.nl

Het hebben van een loft of een penthouse staat bij vele hoog op het verlanglijstje maar het realiseren daarvan is ook niet voor iedereen weggelegd. Wil je het alsnog heel graag ervaren, wat dacht je dan van het overnachten in een loft of penthouse tijdens een weekendje weg? Uiteraard bepaalt de stad waar je naartoe wil op vakantie, maar we hebben een aantal vakantiewoningen gevonden als mooie bonus voor jouw vakantie

Holidu, dé zoekmachine voor vakantiehuizen heeft de meest geweldige lofts en penthouses van Europa verzameld want jezelf trakteren tijdens een weekendje weg moet je absoluut zo nu en dan doen. 

1. Townhouse loft in Lissabon

Een loft met een zwembad zo ongeveer in de woonkamer. Klinkt niet verkeerd, toch? Deze woning is ruim, open en heeft een hoog plafond waar je heerlijk met vier personen kunt overnachten. Deze loft huur je vanaf €1036 per nacht.

2. Penthouse in Rome

Een pareltje in het midden van het historische centrum van Rome naast het mooie Piazza Navona en Compo de 'Fiori. Het pand heeft een koepel plafond met prachtige schilderingen en een marmeren trappenhuis. Je kunt hier overnachten met vier personen en genieten van het uitzicht van de stad op het terras met heerlijke loungebanken. Dit penthouse huur je vanaf €546 per nacht.

3. The Loft in Athene

Super hip en industrieel in hartje Athene staat deze loft. Alhoewel het is ingericht met veel zwart, blijft de ruimte open en ruim dankzij de plafonds die heerlijk hoog zijn. Dit is de ideale plek om tot rust te komen na een dag Athene ondekken. Deze loft huur je vanaf €531 per nacht.

 4. Theater loft in Rome

Het bijzondere aan deze luxe loft is dat dit voor de renovatie een theater was. Tegenwoordig is het ruime loft gevuld met kunst waar je met in totaal zeven personen kan overnachten. Het beschikt over een luxe tuin, een sauna en bubbelbad en ligt in de wijk Trastevere aan de westoever van de Tiber. Deze loft huur je vanaf €1030 per nacht.

5. Loft Chez Suzanne in Parijs

In de stad van de liefde staat deze scahttige loft met heerlijke binnenplaats wat uiteraard ideaal is om de drukte van de stad even te ontsnappen. Met ruimte voor negen personen is het appartement voorzien van allerlei moderne snufjes en een ruime keuken waar je voldoenen plek hebt om te koken én eten met een grote groep. Deze loft huur je vanaf €571 per nacht.

6. Penthouse in Praag

Wil je met een grote groep een weekendje weg? In dit penthouse in de altijd gezellige Praag kan je met maximaal 14 personene overnachten. Het dakterras (met jacuzzi) heeft een magisch uitzicht over de stad en de rest van het huis is luxe en modern ingericht. Fun fact: het pand is UNESCO-erfgoed en gebouwd in 1352. Dit penthouse huur je vanaf 1835 per nacht.

7. Penthouse in Sevilla 

Met een kleurrijk dakterras heb je in dit penthouse een uitzicht op de 3e grootste gotische kathedraal van de wereld, Giralda. Met in totaal vier personen ka je hier overnachten in kamers die fris zijn ingericht met design meubels. Het huis heeft een marmeren vloer en en keuken voorzien van complete uitrusting. Dit penthouse huur je vanaf €401 per nacht.

Zelf zo'n luxueuze badkamer thuis? Scoor dan voordelig jouw badkamer met de Soak kortingscode!