Toe aan een nieuwe iPhone? 3 redenen waarom je er nu een moet kopen!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe iPhone loop je al snel tegen het prijskaartje aan. Apple iPhones kosten over het algemeen veel geld en zijn niet altijd in de aanbieding. Toch zijn er verschillende momenten dat je kunt profiteren van een forse korting bij nieuwere modellen iPhones. Zo kun je voor flink wat minder geld een toekomstbestendige iPhone kopen. Ben jij toe aan een nieuwe iPhone? Lees dan snel verder om te weten waarom jij nu een nieuwe iPhone moet aanschaffen.

refurbished.nl iphone

Lees ook: Alles wat je kunt verwachten over Apple's iPhone 13

iPhone 13 gereleased

Afgelopen week is de iPhone 13 officieel gereleased door Apple. Deze iPhone is voorzien van nieuwe features als een nieuwe chip, verbeterde camera’s, gebruiksvriendelijkheid en het scherm. Voor veel mensen zijn dit genoeg redenen om te kiezen voor de nieuwste iPhone 13. Je kunt ook profiteren van dit moment en kiezen voor een oudere iPhone, zoals de iPhone 11. Wanneer er een nieuw model iPhone uitkomt gaan de reguliere prijzen van de andere iPhones namelijk flink naar beneden. Het kan nu zomaar zijn dat de iPhone 11 100 tot 150 euro goedkoper wordt. Profiteer hier slim van en ga niet direct voor de nieuwste iPhone, maar voor een iets oudere variant.

Refurbished iPhones hoge korting

Wil je écht profiteren van hoge kortingen? Neem dan eens een kijkje op een refurbished webshop. Een refurbished iPhone is helemaal veilig, want de iPhone is gereviseerd door professionals. Deze professionals hebben de iPhone gecontroleerd op meer dan 50 punten, defecte onderdelen vervangen of gerepareerd en de nieuwste software geïnstalleerd. De kwaliteit van de iPhone is dus in perfecte staat en je ziet vaak niet dat het om een gereviseerd product gaat. Toch bespaar je met een refurbished iPhone vaak tot 60% korting. Neem bijvoorbeeld de iPhone 11, in de winkel koop je die iPhone met 64GB voor €800. Een refurbished iPhone 11 met 64GB kost maar €498. Daarnaast heb je bij een refurbished iPhone ook langere garantie dan bij Apple zelf. De meeste refurbished aanbieders geven 2 tot 3 jaar garantie op hun gehele refurbished assortiment.

refurbished iphone

Groter aanbod tweedehands iPhones

Een ander alternatief is een tweedehands iPhone. Doordat de iPhone 13 nu een week uit is verkopen veel mensen hun oude iPhone. Het aanbod in tweedehands iPhones stijgt de komende tijd dus aanzienlijk, wat weer meer kansen biedt om een goedkope iPhone te vinden. Wanneer je voor een tweedehands iPhone gaat is het wel handig om te weten dat je vaak geen garantie meer hebt op deze toestellen. Daarom is het belangrijk om goed te onderzoeken of er niks mis is met de tweedehands iPhone die je wilt aanschaffen. Het voordeel van tweedehands iPhone is de prijs. Vaak worden ze voor honderden euro’s goedkoper aangeboden dan de winkelprijs.

Toch even wachten?

Wil je toch nog niet gaan voor een nieuwe iPhone? Of gaat je oude iPhone nog wel een paar maandjes mee? Wacht dan tot feestdagen als Black Friday, sinterklaas en kerst. Rond deze periodes worden er vaak hoge kortingen gegeven op elektronica, waaronder iPhones. Hierdoor profiteer je van kortingen die oplopen tot honderden euro’s. Deze kortingen gelden ook voor nieuwere modellen iPhones, zoals de iPhone 11 en de iPhone 12. Wanneer je voor november al een iPhone met korting wilt aanschaffen is een refurbished iPhone de beste optie. De kortingen lopen bij refurbished iPhones op tot 60% én je hebt minimaal 2 jaar garantie. Een refurbished webshop als refurbished.nl doet hier nog een schepje bovenop. Zij bieden 3 jaar garantie aan op hun gehele assortiment. Ze hebben grote voorraden van nieuwere en oudere iPhones, in verschillende productcondities. Op hun webshop zoek je gemakkelijk naar de allerbeste deal omdat verschillende refurbished leveranciers hun refurbished producten aanbieden. Door de grote voorraden weet je altijd zeker dat je bij de best deal uitkomt, passend bij jouw wensen en behoeftes.

Lees ook: 11 iPhone geheimen die je nog niet kende