Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Dit is waarom je nooit omhoog moet swipen om Whatsapp af te sluiten

Reageer1 0

Het is een bekende methode om de nodige batterijduur te besparen: even wat apps die nog open zijn op de 'achtergrond' sluiten. Bovendien is het heerlijk rustgevend om al die tientallen apps weg te swipen. Helaas kunnen iPhone-gebruikers dit bij Whatsapp beter niet meer doen. Volgens een aantal twitteraars zou het problemen opleveren met de notificatie van berichten. 

whatsapp sluiten meldingen

Lees ook: Spijt van je berichtje? Je kunt nu je bericht wissen op Whatsapp

Geen meldingen meer

Toen ze Whatsapp op de achtergrond omhoog veegden om zo de app af te sluiten, kregen ze een opvallende melding van de app die veel vraagtekens oproept. Whatsapp stuurde een pushbericht die meldt: "Swiping to close Whatsapp can prevent you from receiving notifications". Met andere woorden: door te sluiten zou je misschien geen meldingen meer van nieuwe berichtjes ontvangen. 

Vooral Amerikanen tweeten over deze melding, maar het probleem is inmiddels ook gesignaleerd in Nederland.

Na wat speurwerk blijkt dat het probleem is ontstaan door een technische fout in iOS 11. Hopelijk wordt het door een nieuwe update gauw opgelost...

Lees ook: 7 Whatsapp-trucjes die je veel eerder had willen weten

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Kim Paulus

    Helaas is dit nog steeds niet opgelost...ik gebruik whatsapp vaak maar heb expres de notificaties uitstaan want deze heb ik gewoon weg niet nodig.
    Die melding is daarom ook erg irritant.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen