Lifestyle / Eten
Eten

Droom die uitkomt: Tony’s Chocolonely komt met een chocoladeabonnement

Altijd een Tony's reep in je snoepkastje, die droom kan werkelijkheid worden. Tony’s Chocolonely heeft namelijk een club opgericht speciaal voor alle chocoladefans. Als lid van de Chocolate Club krijg je maandelijks een doos Tony’s repen gewoon op je deurmat! Elke maand krijg je als clublid de kans om twee nieuwe smaken te proeven. Loopt het water je al in de mond?

tony's chocolonely club abonnement

Lees ook: Extra veel zin in chocolade en zout als je ongesteld bent? Dat komt dus hierdoor

Altijd chocolade in huis

Maandelijks ontvang je als abonnee een doos met in totaal drie repen. Eén reep heeft een normale smaak en de andere twee hebben een nieuwe smaak. De unieke repen zijn verdeeld in twee helften. In totaal dus vier stukken chocolade, zodat je het ook kan delen met je vrienden en familie (of niet natuurlijk). Mocht je dit niet willen, dan kun je wél een vriend of familielid zo’n zelfde abonnement cadeau doen. Dan kunnen ze lekker genieten van hun eigen Tony’s chocolade.

tony's chocolonely doos

Deurmatties voor life

Je kunt een tijdelijk-smullen-abonnement nemen van 3, 6 of 12 maanden, maar natuurlijk kan je ook “deurmatties voor life” worden met een doorlopend-genieten-abonnement. Qua prijs maakt het niet uit, want het is altijd €12,50 per maand.

Slaafvrije chocolade

Als clublid help je niet alleen jezelf aan chocolade, maar ook Tony’s Chocolonely met hun missie om 100% slaafvrij de norm te maken in chocolade. In het pakket zit naast chocolade ook een clubblad met het laatste nieuws over die missie en hoe jij mee kunt doen.

Heb je helemaal trek gekregen? Je kan je via de website van Tony’s aanmelden voor de club!

Lees ook: Dat wordt genieten met deze Ben & Jerry’s milkshake

Beeld: Tony’s Chocolonely