Droombaan: dit bedrijf zoekt een chocoladeproever

Werk & studie door Sabine

Klinkt etend rijk worden je als muziek in de oren? Dan hebben we wellicht dé droomvacature voor je gevonden. Mondelēz International, een internationaal bedrijf dat verantwoordelijk is voor onder andere je repen Côte d’Or, rollen Oreo’s en plakken Milka, is op zoek naar een professionele chocoladeproever die het team komt versterken.

Vorige maand plaatste Mondelēz International een vacature op LinkedIn zoals je ze nog niet eerder hebt gezien. Het bedrijf zoekt iemand om haar chocolade en cacao te proeven. Wel stelt het chocoladebedrijf een paar eisen aan haar nieuwe werknemer. Zo moet je een passie hebben voor snoepgoed (hebben we), goede smaakpapillen hebben (hebben we ook), staan te trappelen om nieuwe producten te proberen (check) en moet je een communicatieve persoonlijkheid hebben om zo goede relaties met het panel op te bouwen (kunnen we ook wel).

Zie jij een baan als chocoladeproever wel zitten? Dan zul je wel je moeten verhuizen naar Engeland. Reading om precies te zijn, maar je bevindt je dan wel in een chocoladehemel. Maar… ja, daar is de maar, het gaat helaas om een parttimefunctie van 7.5 uur per week. Maar hè, je hoofdtaak is dan wel chocolade eten.

Solliciteren voor de baan kan hier.