WIN: My Jewellery x HEMA pakket t.w.v. meer dan 40 euro

Cadeaus & hebbedingetjes door Michelle

Als je naar school gaat of aan het studeren bent, moet je heel veel plannen. Alleen op die manier kom je door al die vakken heen. No problem, mits je natuurlijk handige spulletjes hebben om het leren leuker te maken. HEMA weet wat tieners (en wellicht ook wel de nodige studenten) leuk vinden, want ze komen nu met een super coole lijn met de tofste goodies van My Jewellery!

My Jewellery begon ooit als een sieradenmerk maar anno 2021 is het zoveel meer dan dat. Je kunt er de mooiste badkleding scoren, accessoires zoals items om in je haar te dragen en jurkjes. Nu heeft het super populaire merk de handen ineengeslagen met HEMA voor een schoolcollectie. Van een agenda tot washi tape en van stickers tot een ringband - allemaal voorzien van een vrolijke My Jewellery print. Dat je voor school super veel moet leren en huiswerk maken is tot daar aan toe, maar we mogen dat wel een beetje leuk maken - right? Dat gaat zeker lukken met deze collectie!

WINNEN
Als jouw tienerdochter of jij net zo blij wordt van de My Jewellery x HEMA Back To School lijn als wij dan hebben we goed nieuws. Wij mogen een geweldig pakket weggeven ter waarde van meer dan 40 euro met alles om het nieuwe schooljaar te kunnen rocken. Dit is wat je moet doen: laat hieronder je e-mailadres achter zodat we contact met je kunnen opnemen als jij het pakket hebt gewonnen! That's all. De winactie loopt tot en met 15 augustus 2021.