Plezier voor vier: hier wil je aan denken bij een kwartet

Intiem door Jeanine

Heb jij zin in een nieuw avontuur in de slaapkamer, maar heb je een trio al geprobeerd? Misschien is een kwartet iets voor jou! Vier mensen in één bed, dat wordt gegarandeerd spannend. Aan deze dingen wil je denken als een kwartet op jouw lijstje staat.

Lees ook: 6 plekken waar je beter geen seks kunt hebben

Weet met wie je het bed induikt

Heb je er al eens over nagedacht met wie je een kwartet zou willen? Zou je het bijvoorbeeld met vrienden willen, of juist met mensen die je niet kent? Het voordeel aan een kwartet met vrienden, is dat je zeker weet dat je veilig bent. Je kent elkaar immers al. Dat kan juist ook een nadeel zijn, want je moet elkaar later nog wel in de ogen kunnen kijken. Denk dus goed na met wie je dit zou willen doen, zodat jullie er allemaal plezier aan hebben.

Hygiëne is key

Natuurlijk is hygiëne altijd belangrijk bij seks, maar als je het met drie mensen tegelijkertijd doet, staat hygiëne toch wel voorop. Dan hebben we het niet alleen over de ruimte of het bed waar je het in doet, nee: juist ook degene waarmee je seks hebt. Be safe en gebruik altijd een condoom zodat je geen risico loopt. Een goede voorbereiding is het halve werk

Een goede voorbereiding is het halve werk

Bereid van tevoren vast je kwartet goed voor. Een schoon bed en een opgeruimde ruimte waar al het hoognodige klaarstaat is wel zo fijn. Verschoon het bed, zet de ramen wijd open zodat het alvast kan luchten en zet vooral de spullen vast klaar. Glijmiddel en een hele stash condooms mogen zeker niet ontbreken!

Meer verwennen

Waar je met een trio de kans hebt dat iemand wordt buitengesloten, heb je daar minder last van bij een kwartet. Als twee met elkaar bezig zijn, heb je altijd nog de derde waarmee je plezier kunt hebben. Het risico dat iemand zich een vijfde wiel aan de wagen voelt, wordt dus al een stuk kleiner. Extra leuk is dat er altijd wel iemand is om te verwennen of om jou een handje te helpen. Twee blowjobs tegelijkertijd, vijf handen die je overal aanraken: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maak duidelijke afspraken

Seks hebben met meerdere mensen kan heel leuk en spannend zijn. Het is wel belangrijk dat het duidelijk is wat jullie bij elkaar mogen doen. Als jij niet zo van de double penetration bent, is het goed om dat van tevoren duidelijk te maken. Natuurlijk mag je altijd van mening veranderen en ‘nee’ zeggen. In the heat of the moment wil je gewoon lekker bezig kunnen gaan, dus maak van tevoren duidelijke afspraken en maak het bespreekbaar.

Bedenk een safeword

Deze sluit naadloos aan op het punt hierboven: bedenk een safeword. Je vertrouwt op mensen die je wel of niet kent en tijdens een kwartet gebeurt er van alles. Bedenk daarom een safeword dat je kunt roepen als iemand te ver gaat of als je iets echt niet wilt. Daar wordt het toch een stuk veiliger van.

Heb plezier

Dat je het met drie mensen tegelijkertijd doet, moet iets leuks zijn. Durf dus vooral te genieten en schroom niet met jezelf bezig te gaan mid orgy, want dat is ook helemaal prima. Als jullie het maar naar je zin hebben!

Lees ook: Vaseline als glijmiddel: goed of slecht?