SEXETERA: Wat was je beste vrijpartij ooit?

Intiem door Karin
In SEXETERA wordt eens in de twee weken een panel van vrouwen ondervraagd over hun seksleven. Deze week geeft het panel antwoord op de volgende vraag: 'Wat was je beste vrijpartij ooit?'.

Soms heb je vrijpartijen in je leven gehad, waar je jaren later nog met een gelukzalig gevoel aan terug kan denken. Omdat het zo romantisch was of spannend of om wat voor reden dan ook. Het SEXETERA-panel vertelt...

De eerste keer
"Oh dus dít is een orgasme!"

So me: ?De eerste keer dat ik klaarkwam! Ik wist niet wat ik meemaakte. Verder was het een heel speciale, romantische en geile ervaring op het strand en dat terwijl er mensen gewoon langsliepen.?

Eden: ?Dat was toen ik net uit de kast was en één van de eerste keren dat ik met een vrouw seks had: net na het avondeten waren we al in bed beland en rond het middaguur de volgende dag kwamen we er pas weer uit. En ik kan je vertellen dat we in die uren niet geslapen hebben... Het ene na het andere orgasme volgde elkaar op. Nu moet ik er niet meer aan denken! Doodvermoeiend, maar wel heel speciaal om een keer mee te maken.?



Geen spefieke vrijpartij
Ik kan niet kiezen!

Otje:

?Ik denk niet dat ik een beste vrijpartij ooit heb. Ik heb meerdere keren waar ik graag aan terugdenk! Zoals die ene keer dat we een met de vriendengroep op vakantie gingen en er niemand in ons huisje was en we ons opsloten in de badkamer. Of de eerste keer dat ik ?het? met mijn huidige vriend deed, bij hun thuis beneden op de bank om half zes 's ochtends na het stappen. En laatst nog stiekem in een omkleedhokje bij het zwembad, gewoon omdat het kon! Ik heb veel speciale keren, maar niet één beste keer.?

Jamie: ?De beste seks tot nu toe heb ik met mijn huidige vriend. Eigenlijk hebben we best wel vaak zoiets van: 'Wow, dat was weer super!' Met veel plezier denk ik terug aan oudejaarsnacht van vorig jaar. We waren behoorlijk aangeschoten en hadden al de hele avond heel erg zin in elkaar. De spanning was daardoor al behoorlijk opgelopen. Eenmaal in bed zoenden, streelden, likten we elkaar waar het maar kon en dat werd alsmaar heftiger. Het was echt zulke gepassioneerde hete seks, ik kan het niet beter omschrijven dan met die woorden. Een tweede keer waar ik nog vaak aan terugdenk is die keer dat ik kousen, jarratels en een body had aangetrokken. In vol ornaat - best spannend - liep ik de kamer in en ik vond het heerlijk om te zien hoe zijn ogen er zowat uit vielen. De seks die we toen hadden was ook erg lekker, doordat ik me ontzettend sexy voelde en hij me ontzettend sexy vond.?

 
Met de boyfriend
Romance, oe lá laaa!

Angel91:

 ?Mijn beste vrijpartij was met mijn huidige vriend afgelopen nieuwjaar. Wij hadden er allebei heel veel zin in en ik voelde me echt 100% op mijn gemak. Ik ben tijdens die vrijpartij een paar keer klaargekomen. En elke keer zo heftig dat ik echt stond te trillen op mijn benen. Was echt een vrijpartij die ik nooit zal vergeten. Daarna zijn mijn vriend en ik ook nog meer naar elkaar toe gegroeid.?


Ballerina:

?De relatie met mijn vriend was niet erg stabiel. We vonden elkaar heel erg leuk en aantrekkelijk, maar zijn familie stond er niet achter. Ze hadden ons zelfs laten weten dat als we wat met elkaar zouden krijgen ze geen contact meer met hem wilden. Dus hadden we hun niet verteld dat we officieel wat hadden. En toen moest mijn vriend voor vijf maanden naar het buitenland. Ik vond het vreselijk om uit elkaar te gaan en was bang dat als hij terugkwam de relatie over zou zijn. In die vijf maanden hebben we niet heel veel contact gehad, maar vlak voor hij terugkwam hebben we een heel serieus gesprek gehad over hoe we verder zouden gaan als hij terug zou zijn. Hij vertelde dat hij al die tijd eigenlijk niet verder met me wilde vanwege zijn familie. Maar een paar dagen geleden was hij erachter gekomen dat hij me toch wel heel erg miste, dat hij niet kon wachten om me weer te zien en dat hij zich niet wilde storen aan de rest van de situatie.

Ik was echt heel erg nerveus toen ik hem stond op te wachten bij het vliegveld, en hij ook (hoorde ik achteraf). Zijn familie was er ook, dus we konden niet te uitgebreid aan elkaar laten merken hoe blij we waren, wat weer verwarring bracht bij de ander. Toen ze 's avonds (eindelijk!) weg waren en we weer bij elkaar in bed lagen, was alles perfect. Hij was zo lief, we hebben enorm lekkere en intense seks gehad, gepraat, gelachen en gehuild en besloten dat we van elkaar houden, no matter what...?

Dorinda: "Mijn beste vrijpartij is er eentje geweest met liefde. Lijkt logisch, maar niet als je (inmiddels ex-)vriend autistisch is. Voor hem was seks en liefde iets wat zeker niet altijd bij elkaar hoort. Nu hoor ik je denken: dat is toch niet iets vreemds voor (sommige) mannen, maar als het je vriend is wil je juist wél liefde. Voor mij kwam het dus wel als een zeer welkome verrassing dat ik bij die keer 'gevoel en liefde' ervaarde. De seks op zich was niet heel erg verschillend van andere keren, maar dat hij me op het einde meer knuffelde en kuste vond ik erg fijn. En het beste was dat hij zijn armen om me heen sloeg, en zo in slaap viel, nadat hij tegen me gezegd had dat 'ie van me hield. Geweldig en een moment met hem dat ik nooit meer vergeet. Zo zie je maar weer: zelfs de meest vanzelfsprekende dingen in een relatie zijn niet voor iedereen weggelegd. Dat gevoel wat ik helaas maar weinig met hem had, dat speciale wat je hoort te hebben samen, heeft er wel voor gezorgd dat ik heel goed weet wat ik wil, en voor minder doe ik het niet, ook al betekent het dat ik nu alweer bijna twee jaar vrijgezel ben."

Secret Lady: "De laatste keer in de douche afgelopen weekend... M'n vriend nam me eerst mee naar de slaapkamer en 'gooide' me op bed. Terwijl hij bovenop me lag fluisterde hij in m'n oor 'ik heb zin in je' en vervolgens terug in de woonkamer knipoogde hij met de mededeling dat hij naar de wc moest (is in de badkamer). De kinderen waren rustig aan het spelen, dus ik sneakte erachteraan. Wat een héérlijke, stevige seks hebben we gehad daar..!"

Wat was je beste vrijpartij ooit?