6 tips voor een uitdagende striptease

Intiem door Sanne

Een striptease is misschien wel dé manier om seksuele spanning op te bouwen. Ken je die perfecte stripteases uit de films? Je weet wel, waarbij de lucky ontvanger langzaam maar zeker gek van verlangen wordt gemaakt? Met deze tips kun jij dit ook.

tips uitdagende striptease

Lees ook: 9 tips om een blowjob voor jou ook een feestje te maken

Neem de tijd en houd afstand

Dat klinkt in deze tijd een beetje dubbelzinnig, nietwaar? Maar om je partner gek te maken van verlangen, zorg je ervoor dat je lief niet alles kan krijgen. Gewoon nét zoveel afstand dat je partner je niet zonder toestemming kan aanraken. En dan misschien wel de belangrijkste tip, zeker als je je nog niet zo comfortabel voelt. Neem je tijd. Spanning opbouwen doe je niet in enkele minuten, dat heeft tijd nodig. Hoe langer het duurt, hoe meer je lover naar je gaat verlangen. But don't push it too much...

 

Kies de juiste kleding

Een striptease geven gaat natuurlijk niet zonder de juiste kleding. Zorg ervoor dat de kleding gemakkelijk uit kan en het liefst draag je gewoon zo min mogelijk. Een jurkje of een rokje met je partners favoriete lingerie en een panty is eigenlijk al voldoende. Heb je inmiddels genoeg ervaring met het geven van een striptease? Spice it up! Kies voor een uniform, bijvoorbeeld die van een politieagente of een verpleegster.

via GIPHY

Houd (oog)contact en gebruik je handen

Bij een uitdagende striptease is het belangrijk dat je contact houdt. Begeleid je partner naar de juiste plek, bijvoorbeeld de slaapkamerstoel. Je raakt je lief nog een keer subtiel aan waarna je naar achteren loopt terwijl je oogcontact houdt. Langzaam knoop jij je blouse los en laat het kledingstuk achteloos op de grond vallen. Oops! Je draait je om terwijl je eigen handen over je lichaam naar beneden glijden. Stel je eens voor dat jouw handen die van je partner zijn. Don’t be shy!

Setting is key

Een striptease kun je nog sensueler maken door middel van een goede setting. Wat dacht je van romantische muziek en kaarsjes die de ruimte sfeervol verlichten? Niemand zit te wachten op hard en fel TL-licht of het reclamespotje van de radio. Maak je eigen playlist! Daarnaast is het belangrijk dat je de ruimte hebt. Kun je je niet vrijuit bewegen in de slaapkamer, dan is de woonkamer een goed alternatief.

via GIPHY

Oefen je moves

Het ziet er op film natuurlijk allemaal super easy uit om je blouse of string op een sensuele wijze uit te trekken. Maar geloof ons, dit vereist oefening. Maak de haakjes van je beha bijvoorbeeld eerst los terwijl je de cups vasthoudt. Zo valt de beha niet meteen van je af. Vervolgens draai je je rug naar je partner toe en laat je de beha vallen. Zak een keer naar beneden terwijl je jezelf streelt en ja, uiteindelijk draai je je om zodat je lief je borsten kan zien. Heb je alles uit? Dan heb je vast de neiging om je partner meteen te bespringen, but take your time! Ook nu kun je nog even voor je partner dansen of eventueel overgaan in een lapdance.

Twijfel niet

And last but not least: don’t hesitate. Twijfel is nergens voor nodig. Jouw partner vind je al super aantrekkelijk dus als jij halfnaakt ronddanst, is dit vaak al genoeg om opgewonden te worden. Maak je niet druk over hóé je danst, je bent geen pro. Dat weet je partner ook wel. Voel je je toch een beetje onzeker? Dan helpt het misschien om iets eerder met de wijn te beginnen dan normaal.

via GIPHY

Lees ook: Beginnen met BDSM? Deze dingen heb je nodig