Zo laat je de temperatuur binnen stijgen wanneer het buiten koud is

Intiem door Commerciële Redactie Ze.nl

De bladeren vallen van de bomen, je handschoenen moeten weer aan en het wordt steeds vroeger donker. Jawel, het einde van het jaar nadert! Maar terwijl de temperatuur buiten steeds verder daalt, kun jij de temperatuur binnen wat extra opvoeren om je relatie een boost te geven. De wintermaanden zijn perfect om het binnen extra warm en gezellig te maken! En dan doelen we niet alleen op kaarsjes en warme choco…

Ga samen in bad

Na een lange dag werken is het makkelijk om meteen op de bank neer te ploffen, maar wanneer je net de kou hebt getrotseerd om thuis te komen is een warm bad nog veel fijner! Heb je het geluk een bad in huis te hebben, plan dan regelmatig een tv-loze avond in en laat een stomend bad vollopen om weer even goed tot elkaar te komen. Met een fijne badolie, gedimd licht, kaarsjes en een ontspannende playlist kom je al een heel eind. Als dit geen ontspannend begin van een sensuele avond is…?

Geef elkaar een massage

Super intens en heel intiem: elkaar een massage geven. Ben je geen profi masseur? Met een flesje massageolie en YouTube kom je al een heel eind. Maak ook hier een romantisch uitstapje van en zorg dat je kamer een aangename temperatuur heeft. Luister goed naar wat je partner lekker vindt - je wilt dat hij of zij ervan kan genieten (het is geen sportmassage!). 

Spice things up tussen de lakens

Als er een plek in het huis is waar het éxtra warm kan worden… is het de slaapkamer! Het is niets om je voor te schamen als je seksleven een beetje in een sleur is geraakt of misschien al enige tijd een beetje van hetzelfde is. Pak dit moment juist aan om je seksleven weer wat nieuw leven in te blazen en spice things up met wat nieuwe speeltjes in je slaapkamer. Bij Easytoys.nl hebben ze mega Black Friday deals, komt dat even goed uit! Check hier hun actiepagina. Een perfect moment dus om nieuwe speeltjes uit te proberen. Favoriet op de redactie is de We-Vibe Sync, een verstelbare vibrator die perfect is voor koppels: je kunt ‘m namelijk gebruiken tijdens de penetratie. Ben je nog niet zo thuis in de wereld van seksspeeltjes, dan kun je voor een fijne prijs kennis maken met bijvoorbeeld superschattige minivibrators, of wat dacht je van een vibrator in de vorm van een badeendje? Check ook deze EasyToys kortingscode voor extra voordeel! 

Boek een romantisch weekend weg

Heb je er al aan gedacht dat je het najaar niet perse thuis hoeft door te brengen? Een stedentrip voor jou en je partner kan super romantisch zijn en je relatie echt een boost geven. En… het uitzoeken van een stad alleen al is perfect voor een romantische en warme avond! Laat Londen of Parijs dit najaar voor wat het is en probeer eens iets nieuws. Wat dacht je van Praag, Stockholm, Wenen of Boedapest? Of zoek het iets dichter bij huis: Maastricht, Gent, Antwerpen?

Foto door Toa Heftiba via Unsplash