Installeer jezelf maar vast op de bank, want Too Hot To Handle seizoen 2 is begonnen

Media door Chloe

Als we ergens een guilty pleasure voor hebben dan is het wel voor dit soort programma’s. We stonden dan ook te springen toen we hoorden dat datingserie Too Hot To Handle met een nog meer seizoenen kwam. En vandaag is het eindelijk zo ver: iedere week zie je weer een nieuwe aflevering.

Too Hot To Handle seizoen 2Lees ook: VIDEO: Beelden gelekt van de koppels van Temptation Island: Love or Leave

Hoe werkt deze datingshow?

Eigenlijk lijkt dit programma heel erg op Temptation Island. Het verschil is alleen, dat er in deze villa alleen maar singles zitten. Verder is het doel hetzelfde: niet toegeven aan de verleiding. Er mag dus niet gekust of geknuffeld worden en ook seks is ‘verboden’. Overtreed je de regels? Dan moet je daar wel wat voor over hebben. Voor iedere regel die verbroken wordt zakt de geldprijs van maar liefst 100.000 dollar. Het doel ervan is om door geen lichamelijk contact te hebben, een diepere connectie op te bouwen. Maar of dat gaat lukken?

Too Hot to Handle seizoen 2

Het eerste seizoen werd gedraaid in Mexico. Dit land is in seizoen 2 vervangen door de minstens zo mooie Turks- en Caicoseilanden. Een waar paradijs dus. Het is geen verassing dat de serie nog meer seizoenen krijgt, want het was een enorm succes. In sommige landen was het zelfs de best bekeken Netflix serie allertijden. Gelukkig is het wachten eindelijk voorbij, want vanaf vandaag kan je iedere week genieten van een aflevering vol spanning en sensatie. En als we de trailer moeten geloven wordt dit seizoen nog heftiger.

Beeld: Netflix

Lees ook: Wie wil er een lekkere vent? Take Me Out komt terug op televisie! (en je kunt je aanmelden)