VIDEO: Beelden gelekt van de koppels van Temptation Island: Love or Leave

Media door Laura

De opnames van het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn in volle gang. Over wie meedoen wordt maandenlang enorm geheimzinnig gedaan. Het lukt de makers vaak wel om de identiteit van de deelnemers voor de pers en het publiek te verbergen, maar dit jaar is dat minder geslaagd. Een Nederlandse correspondent in Spanje deelde de beelden.

temptation island love leave

Vier dikke limo's

Door de straten van het normaal rustige stadje Sitges, op 30 kilometer van Barcelona, zoefden er opeens vier grote, witte limousines. De stoet werd omringd door camera's en uit de limo's verschenen opgedofte stelletjes. Tja, dan vraag je er ook om. Journalist Edwin Winkels filmde het opvallende tafereel en wat blijkt: het gaat om de koppels van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave.

Op Twitter deelt Edwin de beelden daarvan. "Wanneer de NL’se ‘troupe’ van Temptation Island nogal opvallend met 4 grote limousines in je dorp neerstrijkt... (Is dat promotie voor m’n Sitges, eigenlijk, zoiets?) (En ze zitten dus niet echt op een ‘eiland’.)"

Temptation Island: Love or Leave

In Temptation Island: Love or Leave willen de koppels ontdekken of ze écht voor elkaar gemaakt zijn of dat de andere vissen in de zee tóch leuker zijn... Monica Geuze is weer terug voor de presentatie, Kay Gorgels is vervangen door Viktor Verhulst (de zoon van Gert). Het stel is ook afgereisd naar Spanje voor de ultieme relatietest. Deze editie doen er Vlaamse en Nederlandse koppels mee. Wanneer het tweede seizoen bij Videoland te zien is, is nog onbekend. Het volledige eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave is wel te bingen

Lees ook: Met deze lifehack ligt jouw koffer altijd als eerste op de bagageban