Slecht in invlechten? Met deze TikTok-hack kom je een heel eind!

Haar door Jeanine

Je hebt van die hairdo’s die werkelijk waar prachtig zijn, maar waar je je toch bij afvraagt hoe iemand het voor elkaar krijgt. Het hoeven geen eens hele lastige kapsels te zijn. We spreken uit ervaring als we zeggen dat invlechten écht een vak apart is. Met deze TikTok-hack lijkt het net alsof je je haar hebt ingevlochten, maar dan met minimale moeite. Dat willen we!

invlechten hack

Lees ook: 10 x de beste haarstijlen voor een dagje strand

TikTok-hack

Middellang of lang haar is prachtig, maar in de zomer is het vaak afzien. Je doet je haar al gauw in een rommelige knot of steekt ‘m hoog op in een paardenstaart, zolang je maar geen haar in je nek hebt hangen. Wil je het eens anders aanpakken met een mooie vlecht, maar heb je geen idee hoe? Geen zorgen, want dankzij déze TikTok gaat het ook jou goed af. Ook handig als je haar vet is en je het nog niet wilt wassen, voor in de sportschool of als het net heeft geregend.

Zo doe je het

Dit werkt vooral goed als je een midden scheiding hebt. Pak de voorste pluk en split deze in tweeën. Draai de twee strengen om elkaar heen en pak steeds iets meer haar erbij, tot je ongeveer ter hoogte van je oor komt. Split de rest van het haar nu in drieën (houd de gedraaide plukken wel goed vast!) en maak het vervolgens af met een normale vlecht. Zo makkelijk is het! Liever even een filmpje zien? TikTokker @bethanyfosbery legt het je in minder dan een minuut uit:

@bethanyfosbery

QUICK & EASY RAINY DAY HAIRSTYLE 🌧 #hair #hairstyle

♬ original sound - Bethany Fosbery

Lees ook: De mooiste vlechten voor hete zomerdagen