5 hippe haarstijlen

Haar door Anniek
We gaan weer langzaam richting de lente. Nouja, over twee maanden is het pas echt lente. Weg met die saaie mutsen! Het haar mag weer gezien worden. En dan niet in een saaie staart. Nee… wat dacht je van deze hippe haarstijlen? 

Nummer 1 


 
Maak voor deze look twee vlechten aan weerszijden van je hoofd. Zet ze daarna schuin vast met haarspeldjes en spuit er wat haarlak op. Klaar!

Nummer 2

 


Deze haarstijl vereist iets meer werk, maar ziet er wel elegant uit. Begin met het maken van twee vlechten onder elkaar. Rol daarna de onderste vlecht op en zet die vast met haarspeldjes. De bovenste vlecht sla je er als het ware omheen en zet je ook vast met haarspeldjes. Vergeet bij deze look de haarlak niet! 

Nummer 3

 


Dit zijn stiekem vier looks in één, die vooral leuk staan als je wat langer haar hebt. Voor de eerste look (linksboven) hoef je alleen maar je haar te krullen en twee rommelige vlechten te maken. Super makkelijk, toch?

Voor de tweede look (rechtboven) krul je je haar en maak je twee vlechten. Vervolgens draai je de vlechten om elkaar heen. Even vastzetten aan de bovenkant met haarspeldjes en je bent klaar!

Voor de derde look (linksonder) krul je je haar, maak je twee vlechten en bind je het geheel vervolgens in een staart. Easy peasy! 

Voor de laatste look (rechtonder) krul je je haar, maak je twee vlechen en prop je alles in een rommelige knot. Even goed haarlak spuiten en klaar is kees!

Nummer 4

 


Deze haarstijl is simpel, maar chic! Om te beginnen verdeel je je haar in twee helften. Je draait de beide helften in een paardenstaart. Daarna sla je de staart naar binnen en wikkel je het resterende haar eromheen. Even vastspelden en klaar! 

Nummer 5

 


Deze laatste look is cute voor feestjes. Je begint met het maken van een halve knot. Deze trek je vervolgens in het midden een beetje uit elkaar. Zet de uiteindes vast met een haarspeldje om de illusie van een strik te wekken. Sla vervolgens het overige haar naar binnen en wikkel dit twee keer om het midden heen. Voilá! 

Welke haarstijl ga jij proberen?